Sminkmentes hét tapasztalatok és szépségápolási receptek az EndoBlogtól- 2. rész

Sziasztok!

Íme a második része a smink- és felesleges művikencementes hetünk értékelésének. A tapasztalataim egészen jók, az új természetes szépségápolási praktikákat nem tartom macerásnak vagy túlzottan időigényesnek, abszolút bevállalhatóak egy rohanós hétköznapon is. Nem mondom, hogy a sminkmentes héten nem jutott ezsembe bűnözni, utaztunk ugyanis, és a reptéren megláttam a kedvenc művikence boltomat, mi ráadásul hazánkban nem is elérhető, és majdnem elcsábultam.. de büszke vagyok, mert végül azért csak sikeresen ellenáltam.

5. nap- 5. szépségápolási tipp

Ma a bőröm egyenletessé tételére fókuszáltam, házi készítésű bőrradírral.  Nálunk otthon nincs sima fehér cukor, így a szomszédba ugrottam át- mázli hogy múltkor kölcsönkérték a konzervnyitót- mert nem akartam nyírfacukrot használni  bőrömre. A fehércukor olcsóbb, és durvább szemű, ami most jó tulajdonság.Használj jó minőségű egyszerű fehércukrot, valamint finom növényi olajat. Kókusz-, olíva- dióolajat keverj össze a cukorral 2:1 arányban, legyen a massza sűrű, illatos. Csepegtethetsz bele illóolajat, csakis 100 % tisztaságút, és olyat, amire amire tuti nem vagy allergiás. Ha kell, előző nap végezz allergiapróbát a csuklód belső részén.

6. nap- 6. szépságápolási tipp

Ami biztos, hogy az utazán cseppet sem kedvezett a magamban újonnan felfedezett natúrkozmetikum gyártási szenvedélyemnek, hiszen sem a repülőgépen nem hurcibálhattam magammal a hozzávalókat. Kreatívnak kellett hát lennem. A legjobb maga az utazás napja volt, a napi tippem ugyanis ennyi ma: ne csinálj semmit. Elmetem szaunázni a hotel wellness részlegében, ezt amúgy is imádom, az egyik kedvenc  kikapcsolódási formám. Remek méregtelenítő, de sosem gondoltam eddig úgy rá, mint szépségápolási technikára. Aztán hideg-meleg vizes váltózuhannyal mosakodtam, ami szuperül edzi az ereket és fokozza a vérkeringést, ez minden, amire a mai napon hajalandó voltam. Kicsit visongtam, de alapvetően jólesett.

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!