Szeretném ha megismernétek ezt a finom és egészséges főétel receptet. Igazi különlegesség, mégis egyszerű az elkészítése!
Medvehagymás répafasírt salátával és napraforgókrémmel
Hozzávalók a fasírthoz:
- 2 szál sárgarépa,
- néhány szál medvehagyma,
- 2 csésze őrölt napraforgómag,
- 1 fej lilahagyma, fűszerek ízlés szerint,
- 1 ek. olívaolaj
A hozzávalókat turmixold össze, formázz fasírtokat belőle és légkeveréses sütőben 42 fokon 2 órán át aszald. ezután fordítsd meg és még 1 órán át aszald. Nyáron akár kiteheted a teraszra is aszalódni. Ha nincs medvehagymaszezon, helyettesítsd ízlésed szerinti zöldfűszerrel!
Hozzávalók a napraforgókrémhez:
1 csésze néhány órára beáztatott napraforgómag, 1 csokor petrezselyem, 1 ek olívaolaj, só, bors, fűszerek ízlés szerint, citromlé
A hozzávalókat turmixold össze.
Egészségedre, jó étvágyat!
Árvai Nóra
Bejelentkezés konzultációra ITT
Leave a Reply