Sziasztok!

 

2018 január 2-án érdemes figyelned a Hatos Csatornát, benne is a Gyógyhatás című műsort, amelyben egy nemrégiben divatba jött új szokásról, az évértékelésről s évtervezésről készült velem interjú.

Pszichológus fajtámból adódóan is közel áll hozzám a grafománia, használom az írást a hivatásomban művészetterápia részeként, valamint  a saját életemben is napjaim, heteim megtervezéséhez.  Ehhez kapcsolódóan szeretnék most nektek egy kis válogatást bemutatni azokból a technikákból és eszközökből, amelyek megkönnyítik a dolgodat, ha az új évben rendszerezettebb, szervezettebb szeretnél lenni, vagy esetleg teljes életmódváltást fontolgatsz.

Ha van elég DM pontod, ezer forintért megveheted a 2018-as DM lifebook-ot, ami idén nagyon változatos színekben kapható. A belbecs idén nekem nagyon tetszik, van benne heti bontás, havi tervező, hely a jegyzeteknek, teendőlisták, színes matricák. A napoknál a magyar névnapok fel vannak tüntetve, illetve minden nap kapsz egy figyelemfelhívást arra, mennyi vizet ittál. Meg tudod nézni az idei DM Life Bookot ezen a videón. 

A mindfulness híveként idén belekukkantottam a Slow Budapest anti-határidőnaplójába, a grafikái nagyon tetszenek, én azt a borítót választottam, amelyet itt a képen is láthattok. Belül inspirálóan színes, de a nevén túl semmi nem utal a lelassulásra, nem találtam benne különösebben semmi eredetit. Naponkénti bontású, kicsit kevesebb hellyel a szükségesnél- talán ezzel próbálnak rávenni a kevesebb teendő tervezésére- , és minden hétre egy megválaszolandó kérdés is jut.

 

Edzés- és diétanaplóként tavaly én egy egyszerű Moleskine füzetet használtam, bullet jornalként, nekem nagyon bejött, ugyanis pont azt és pont úgy jegyzetelheti fel az ember, amit szeretne, ami neki a legfontosabb. Ráadásul én ezt színes-szagosan, tűfilcekkel, apró rajzokkal tarkítottam, nagyon motiváló volt, de idén váltok, mert túlságosan sok időt vett el a napjaim ilyentén való megalkotása a papíron. Amit most mutatok az egy nagyon egyszerű és biztatóan kis alakú Libris, illetve egy költséghatékony verzió az újonnan megnyitott Flying Tiger Coppenhagentől, mindkettőt beszereztem, szívem a Flying Tiger felé húz, de mivel pár hónap után úgyis megunom úgysem fog a másik sem kárba veszni…

Végül de nem utolsó sorban bemutatom az EndoBlog Meggyógyulok! Naplóját, amely egy izgalmas hibrid, egyszerre diéta- és edzésnapló, tárháza minden egészségügyi adatodnak, segítőtársad a gyógyulásban és pszichológiai munkafüzet, valamint motivációs tábla is. Életmódváltóknak, tudatosan magukra figyelni kívánóknak és gyógyulni vágyóknak igazi társ, ami ráadásul még gyönyörű is. Az új évkezdet alkalmából ráadásul január 3-ig még akciós is, csapj le rá itt az EndoShopban! 

Bízom benne, hogy hasznosnak ítélted meg az összefoglalónkat. Ha további inspirációra van szükséged, tarts velünk január 13-án szombaton a nagy évtervezős MindFulFit tréningünkön! Sok szeretettel kívánok boldog, szeretetben és élményekben gazdag új évet!

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.