Praktikus évtervezők, naplók- segítség az életmódváltáshoz

2018 január 2-án érdemes figyelned a Hatos Csatornát, benne is a Gyógyhatás című műsort, amelyben egy nemrégiben divatba jött új szokásról, az évértékelésről s évtervezésről készült velem interjú.

Pszichológus fajtámból adódóan is közel áll hozzám, valamint  használom az írást a hivatásomban is  és   a saját életemben is napjaim, heteim megtervezéséhez.  Ehhez kapcsolódóan szeretnék most nektek egy kis válogatást bemutatni azokból a technikákból és eszközökből, amelyek megkönnyítik a dolgodat, ha az új évben rendszerezettebb, szervezettebb szeretnél lenni, vagy esetleg teljes életmódváltást fontolgatsz.

Ha van elég DM pontod, ezer forintért megveheted a 2018-as DM lifebook-ot, ami idén nagyon változatos színekben kapható. A belbecs idén nekem nagyon tetszik, van benne heti bontás, havi tervező, hely a jegyzeteknek, teendőlisták, színes matricák. A napoknál a magyar névnapok fel vannak tüntetve, illetve minden nap kapsz egy figyelemfelhívást arra, mennyi vizet ittál. Meg tudod nézni az idei DM Life Bookot ezen a videón. 

A mindfulness híveként idén belekukkantottam a Slow Budapest anti-határidőnaplójába, a grafikái nagyon tetszenek, én azt a borítót választottam, amelyet itt a képen is láthattok. Belül inspirálóan színes, de a nevén túl semmi nem utal a lelassulásra, nem találtam benne különösebben semmi eredetit. Naponkénti bontású, kicsit kevesebb hellyel a szükségesnél- talán ezzel próbálnak rávenni a kevesebb teendő tervezésére- , és minden hétre egy megválaszolandó kérdés is jut.

Edzés- és diétanaplóként tavaly én egy egyszerű Moleskine füzetet használtam, bullet jornalként, nekem nagyon bejött, ugyanis pont azt és pont úgy jegyzetelheti fel az ember, amit szeretne, ami neki a legfontosabb.

Ráadásul én ezt színes-szagosan, tűfilcekkel, apró rajzokkal tarkítottam, nagyon motiváló volt, de idén váltok, mert túlságosan sok időt vett el a napjaim ilyentén való megalkotása a papíron. Amit most mutatok az egy nagyon egyszerű és biztatóan kis alakú Libris, illetve egy költséghatékony verzió az újonnan megnyitott Flying Tiger Coppenhagentől, mindkettőt beszereztem, szívem a Flying Tiger felé húz, de mivel pár hónap után úgyis megunom úgysem fog a másik sem kárba veszni…

Végül de nem utolsó sorban bemutatom az EndoBlog Meggyógyulok! Naplóját, amely egy izgalmas hibrid, egyszerre diéta- és edzésnapló, tárháza minden egészségügyi adatodnak, segítőtársad a gyógyulásban és pszichológiai munkafüzet, valamint motivációs tábla is. Életmódváltóknak, tudatosan magukra figyelni kívánóknak és gyógyulni vágyóknak igazi társ, ami ráadásul még gyönyörű is. Az új évkezdet alkalmából ráadásul január 3-ig még akciós is, csapj le rá itt az EndoShopban! 

Bízom benne, hogy hasznosnak ítélted meg az összefoglalónkat! Sok szeretettel kívánok boldog, szeretetben és élményekben gazdag új évet!

Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!