EndoBlog 2 hetes online Nyári Tábor 2020

Képzelj el egy nyári  tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakértő pszichológus-coach vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet, elindíthat az önszeretet, saját magad támogatásának útján. Velünk tartasz te is?

Dobpergés és fanfárok!:-)  Íme minden információ, amit tudnod kell az EndoBlog és a MindFulFit közös nyári táboráról.

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.
Hogyan működik a tábor?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, a Tanulószobában. Limitált ideig tudsz jelentkezni a táborra, a tábor számodra a jelentkezésed napján kezdődik és két héten keresztül tart. Minden nap új anyagot kapsz, beleértve a hétvégi- és az esetleges ünnepnapokat is. A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód.

A online nyári tábort ITT találod a Tanulószobában.

2 héten keresztül minden nap kapsz egy feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik, és amely pontban reggel 10 órakor érkezik meg hozzád. A feladatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.  A feladatokat a két hetes táborra Árvai Nóra pszichológus, coach, mindfulfit tréner állította össze, így szakértő vezetés mellett teljes biztonságban és garantáltan bullshitmentes övezeteben vagy.

Minden naphoz személyre szabott olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben.

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges vacsora receptedet is. 🙂

A programon való részvétel naponta összesen  kb. 25 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

A két hetes Summer Camp Basic tábor ára mindössze   8990 HUF, naponta tehát 636 forint. Ez egy fél  rizstejes latte ára a Costában, amit most nem elszórsz majd, hanem a személyes fejlődésedre fordítod.

Várunk téged is, tarts velünk az EndoBlog-Mindfulfit nyári táborban!

Ajándékként fogadd szeretettel letölthető Nyaralj Otthon!, amit Beni fiam készített nektek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!