Női önismereti munkafüzet- személyes coachod otthonodban

Sziasztok!

 

Nagyon sokan kértétek, hogy ez legyen… úgyhogy beadtam a derekamat. Íme legújabb szépségünk,jóbarát, személyi edző, coach és házi mini-pszicholóus egyben… fogadd szeretettel, és forgasd haszonnal!

Ez a munkafüzet krónikusan beteg nőknek szól, akik szeretnék jobbá tenni az életüket, közelebb kerülni önmaguk megismeréséhez, saját maguk, saját testük és lelkük szeretetteli elfogadásához, szeretnének tenni az egészségükért.

Ez a munkafüzet tele van olyan gyakorlatokkal és feladatokkal a modern pszichológia és a coaching világából, amelyek az elmúlt 8 év krónikusan beteg nőkkel való munkám során a hatékonynak és hasznosnak, előrevivőnek bizonyultak.

Elég egy toll, naponta egy negyed óra én-idő és egy kis elhatározás, hogy végigmész az úton.

A nagy sikerű Te Tested Életmód Program pszichológiai tréning munkafüzete megfogja a kezed és végigvezet az úton, saját személyi coachod lesz otthonodban. Segítségével felderítheted azokat az okokat, amelyek hozzájárultak az egyensúlyodból való kibillenésedhez, rájöhetsz, melyek azok az életterületek, amelyekkel kiemelten kell foglalkoznod, és segít abban, hogy támogatva, szeretve visszatereld magadat az útra, amely a harmóniához, egészséghez, testi-lelki jólléthez vezet.

A munkafüzetben megtalálható feladatok átfogják az életed minden területét, legyen az egészség, párkapcsolat, szerelem, származási család, szociális- és baráti kapcsolatok, munka, hivatás, anyagiak, szabadidő, sport és hobbi, önismeret, önbizalom,önképzés- és fejlődés, stresszkezelés, relaxáció.

Ez a munkafüzet nem arra való, hogy a polcodon porosodjon, hanem arra, hogy használd, minden áldott nap. Írd tele gondolataiddal, érzéseiddel, válaszaiddal, céljaiddal. Mi egy csodaszép, fényes, csillogó borítójú, illatos munkafüzetet küldünk, de reméljük, hogy nem marad sokáig ilyen. Akkor jó, ha néhány hét/hónap múlva szamárfüles és kopott, egy igazi barátnak, segítőtársnak így kell kinéznie

Bele is kukkanthatsz, az EndoBlogtól megszokott módon nem csak hasznos és okos, de még csodaszép is a kiadvány. Öröm lesz belelapozni, forgatni, beleszimatolni a lapjai közé.

Ára 4390 ft

Megrendelhető az EndoShopban ITT. 

Szeretettel ajánlom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!