Nincs lehetőséged nyaralni?- így maxold ki a nyarad!

Pont most lettél covidos amikor már azt hitted megúsztad? Kivárod az első villany- és gázszámlát mielőtt nyaralást tervezel?

Nos, ha bármilyen ok miatt  idén nyáron sem jutsz el hosszabb, valóban pihentető és feltöltő szabadságra, akkor sincs minden veszve.  Nem, nem kuka az egész nyár.

Ez a néhány gyakorlat neked is segít abban, hogy újra átjárjon a nyári hangulat és visszaidézd  gyerekkori nyarak gondtalanságát!

  • Gyakorlat 1

Idézd fel a gyermekkori nyaraidat! Általában hol és kivel töltötted őket? Miket csináltál? Próbáld felidézni a tejbegríz ízét, amit a nagymamád készített neked minden reggel! Próbálj meg visszaemlékezni a macska nevére, akit a dédi kertében kergettél naphosszat!

  • Gyakorlat 2

Azokból a dolgokból, amiket gyerekkorodban szerettél ezekben a nyarakban, mit lehetne egy kis kreativitással visszacsempészni a jelenbe? Mi lenne, ha megpróbálnád megfőzni azt  tejbegrízt pont ugyanolyan folyósra, mint ahogy nagyi szerette? Mi lenne, ha most már tényleg örökfogadnál egy cicát, és éppen olyan színűt keresel, mint a dédi kandúrja volt?

  • Gyakorlat 3

Most gondold át, mit jelent számodra a nyár! Mi az, ami igazán nyárrá teszi, mit szeretsz benne, mi neked az ideális nyár, az ideális szabadság? Hogyan tudsz teljes mértékben feltöltődni és kikapcsolódni?

  • Gyakorlat 4

Hogyan tudnád a fent átgondolt pontok közül a lehető legtöbbet úgy is megvalósítani, hogy idén nem utazol el? Mi az, amit lehet itthon is csinálni?

Például, ha szeretsz a tengerparton egy finom koktél mellett nyári strandolvasmányt lapozgatni, mi lenne, ha idén csak a kertig, a telekig, a legközelebbi parkig vagy a  Velencei -tó partjára mennél? Otthon is lehet egy finom koktélt keverni, vegyél Grenadine-szirupot és egy cserepes mentát, és azzal telepedj le a pokrócodra. Itthon is megteheted, hogy megengeded magadnak, hogy szakkönyv helyett limonádét olvass. Attól, hogy nem utazol, még nyár van!

  • Gyakorlat 5

Tematizáld  a nyári heteket, mintha csak gyermekkorod egyik táborában lennél! Például lehet

  1. Minden nap egy bugyuta női magazin- hét
  2. Minden nap másik barátnőmmel találkozom-hét
  3. Minden nap új sportot próbálok ki-hét
  4. Minden nap hazafelé elnyalok egy gombóc fagyit- hét
  5. Minden nap készítek valami DIY szépséget-hét

 

  • Gyakorlat 6

Gyerekkorom legjobb nyara… idézd fel az ízeket! Mégis mi tart vissza, hogy a tízóraid falatokra vágott gyümölcs legyen, vagy a vacsorád nem más, mint egy hatalmas adag görögdinnye? Miért ne lehetne az ebéded tipikus strandkaja, mint például egy cső finom, meleg, gőzölgő himalájai sós főtt kukorica? Mi lenne, ha hétvégén nekiállnál és összedobnál egy házi lángost?  A strandkaja nem csak a strandon finom, és igazi nyári hangulatba hoz! Készíts limonádét egy gyönyörű kancsóba, legyen otthon citrom, lime, menta, piros bogyós gyümölcsök vagy uborka és jégkocka!

 

  • Gyakorlat 7

Vesd be az illatok erejét is! Párologtass nyári illatokat az otthonodban, használj tengervizes kozmetikumokat, csinálj egy nyári spa-t a fürdőszobádból! Önts tengeri sót a fürdővizedbe és hagyd, hogy ápolja a bőröd! És ami az egyik legjobb: használd a tengerparton megszokott napozó termékedet, az illata azonnal a nyaralást idézi majd benned!

 

  • Gyakorlat 8

Sportolj a szabadban! Vidd ki a kedvenc ugrálós appodat a parkba, teríts le egy polifoamot és mehet az edzés, – ezúttal végre nem a négy fal között. Elő a futócipővel- nem kell hozzá tengerpart, tegyél be „nyaralós zenét” és máris megvan a hangulat. De hívhatsz haverokat is és két fa között kifeszített hálónál mehet a strandröpi, a tollaslabda! Vegyél egy körkorit, ugrálókötelet, hullahopp karikát, és eddz önfeledten a szabadban, meglátod, elképesztően felszabadító élmény!

  • Gyakorlat 9

Táborozz otthon, vagy bárhol is legyél a világban,  online! Az EndoBlog Nagy Női Egészség Nyári Tábora egy 2 hetes online  tábor, ajánlom szeretettel, szerintem abszolút hozzájárul ahhoz, hogy kimaxold a nyarad! 2 hét minden napi gyakorlatokkal, gondolkodnivalókkal… lehet, hogy ezen a nyáron nem utazol sokat, de messzebbre juthatsz, mint gondolnád!

ITT találod a programomat, szeretettel várlak téged is!   Ráadásul most elment az eszem 50%-os áron, extra új nappal és videókkal. A hozzáférésed örök, minden nyáron újra velem tarthatsz, jövőre  megnézheted, miben változtál  egy év alatt.   Szeretettel várlak az EndoBlog SummerCamp-ben Téged is! 

Szeretnél még többet tudni? Maradjunk kapcsolatban! Itt tudsz találkozni még a velem és a tartalmaimmal:

 

FB

INSTA ENDÓS

INSTA KAJÁS

TIKTOK

KÖNYVEK

KURZUSOK

KONZULTÁCIÓ

ENDOMAIL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!