Monday motivator 7.- nőiség, nőiesség, egészség, betegség

 

Olvastam nemrégiben egy gyönyörűt, ami érdekelhet és megérinthet Benneteket is. Bár nem endometriózis beteg a szerző, hanem egy másik női betegség, a mellrák támadta meg, mégis úgy gondolom, hogy a sorai Hozzánk is szólnak. Ezt a blogbejegyzést akkor írta, amikor a rosszindulatú daganat miatti mell-amputáció előtt állt. Talán csak önmagát akarta biztatni, de mégis olyan erő rejlik ebben a néhány mondatban, ami bizony gondolkodásra készteti az embert. Én mit csinálnék ebben a helyzetben? Én hogyan bírnám? Mitől vagyok nő? Mitől érezhetem magam nőiesnek?

Nő maradok akkor is ha ennek egy fontos külső szimbólumától meg kell váljak?Nagyon szeretem, amikor ennyire őszintén és nyíltan tud írni valaki arról, amin keresztül ment és ami foglalkoztatja.Nektek mi a véleményetek erről a rövid idézetről?

Továbbra is szeretettel várom az üzeneteiteket, leveleiteket. Szívesen veszem a személyesen csak nekem intézett üzeneteiteket is, és igyekszem is válaszolni, írni mindenkinek, mégis arra biztatlak, ha mondanivalód van, gondolatod támad valamelyik bejegyzésemmel kapcsolatban, ne csak engem tisztelj meg vele, hanem oszd meg bátran minden kedves olvasóval. Tudod, nagy valószínűséggel Ő is azért van itt, amiért Te is.Íme az idézet, nem hosszú:

Talán még sosem éreztem magam ennyire nőnek. És miért ne lehetnék azután is az, hogy néhány külső jegyét elveszítem?Lehet, hogy ezek a nehéz idők arra is jók, hogy felfedezzem magamban: honnan is jön a nőiség, a szépség valójában. ÉS éljek vele.”  (forras: www.evamagazin.hu)

Te mit szólsz hozzá?

 

Számomra kellőképpen motiváló ahhoz, hogy eheti, immáron a hetedik Monday Motivatorunk témájává tegyem.

Induljon jól a hetetek!

Szeretettel:

Árvai Nóra

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!