Monday Motivator 4. – Lelki tuning

Szeretettel köszöntelek Benneteket a negyedik Monday Motivatorban!
 

Mivel a tavasz megszökött, arra gondoltam, ez alkalommal azokból az írásaitokból állítok össze egy válogatást, amelyek a jókedvre derülésről szólnak. Nagyon sokan írtatok erről a témáról, így könnyen lehet, hogy lesz egy második rész is!

Ezek nagyon jól jönnek olyankor, amikor a betegség miatt mélyponton vagyunk. Válogass belőlük, szemezgess kedvedre, és használd őket egészséggel!

Andi, 22  „Ha nagyon magam alatt vagyok, berakom a kedvenc zenémet, és meghallgatom a legjobb számot legalább tízszer egymás után. Gyakran még táncolok is otthon, egymagamban, össze -vissza ugrálok és énekelek. Rögtön jókedvre derít!”

Csenge, 35  „Amikor végképp elszakad nálam a cérna, akkor nem szégyellek bőgni. Hisztizek, sírok, van hogy kiabálok is, akár hosszú hosszú perceken át. Utána mindig jobb. Legalábbis egy darabig.”

Heni, 27 „ Amikor tényleg rosszul érzem magam lelkileg, akkor erőt veszek magamon, és felhívom a legjobb barátnőmet. Bár nincs kedvem kimozdulni, ő mégis elrángat valahova, és amikor már ott vagyunk, tényleg jól érzem magam.”

Kata, 28  ” Sokat segíthet, ha megnézek egy megható filmet, amin lehet pityeregni egyet. Az én sírós filmem a Love, actually. Igazi klasszikus.Valószínűleg egy kicsit magamat is siratom ilyenkor, de utána mindig jobban érzem magam!”

Dorina,31 „Nekem a jóga mindenre gyógyír. Megyek, ha fáj, akkor azért, ha nem fáj, akkor azért, ha jó kedvem, azért, ha magam alatt vagyok, akkor meg azért. Mindig beválik!”

Imola, 26 „Nagyon neki tudok keseredni. Csak ülök a fotelben, és +sajnálom magam. Miért pont én? Miért velem kell ennek megtörténnie? Aztán felugrik az ölembe  a macskám, elkucorodik, és hangos dorombolásba kezd. Akkor azért egy fokkal szebb a világ!

 

 

 

Továbbra is várom leveleiteket a contact@endoblog.hu-ra az endometriózis túléléssel kapcsolatban! Akár egészen triviálisnak tűnő dolgokat is írhattok, nem kell megváltani a világot, elég egy kicsit szebbé, jobbá tenni. Nagyon sokat segítetek ezzel egymásnak! Köszönöm mindnkinek, aki vette, veszi erre a fáradságot!

Szép hetet kívánok Nektek!

Árvai Nóra

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!