Sziasztok!

Az elmúlt hét évben krónikus betegekkel foglalkoztam. Hamar rájöttem, hogy a valóban hatékony segítséghez nagyon komplex szemléletmód kell. Hamar rájöttem, hogy megfelelő pszichés- és fizikai stabil állapot fentartásával a krónikus betegségek kialakulása elkerülhető, és a már betegek esetében az életminőség jelentősen javítható. Folyamatosan tanultam én is, fejlődtem és fejlesztettem az EndoBlogot, a módszeremet, amellyel dolgozom, és most, hét év után leültem, és az elmúlt hosszú időszak tapasztalatain alapulva kialakítottam egy rendszert, amely magában foglal mindent, amit tudok. Amit itt láttok, az hét év munka gyümölcse, hét évé, amelyet emberekkel foglalkozva, krónikus betegek szolgálatában, folyamatosan tanulva és inspirálódva töltöttem el. Tapasztalataim alapján létrehoztam egy egy életmódrendszert, amely segít, hogy a 21. századi nehezített körülmények között is testileg és lelkileg is egészségesek maradhassunk.MINDFULFIT_LOGO


Büszkén és boldogan mutatom be nektek a MINDfulFIT Életmód Rendszert, amely egy komplex, tánc-, jóga-, művészet- és dráma- és szomatoterápiás elemeket magában foglaló modern pszichológiai és life coaching módszer.

Célja az önismeret és önelfogadás és az önbizalom fokozása, az egészséges életmód túlzásoktól mentes gyakorlásának támogatása, az egészség- és a testtudatosság fejlesztése, a saját testet illető kompetenciaérzet növelése, a vele való szeretetteli viszony kialakítása, szeretetteli és őszinte emberi kapcsolatok kialakításának támogatása, az esetleges elakadások oldása, a kiegyensúlyozott, egészséges, örömteli élet elősegítése azáltal, hogy létrehozzuk az erős és stabil pszichés és fizikai alapokat, amelyek kellő rugalmasságot biztosítanak a változásokhoz való alkalmazkodásban.

A MINDfulFIT mindenkinek javasolt, férfiaknak és nőknek egyaránt, aki szeretne egy egyszerű, túlzásoktól mentes, tiszta, követhető, biztonságos és mellékhatásoktól mentes életmódrendszert kipróbálni, életébe integrálni, új embereket megismerni, fejlődés és tanulás közben jól szórakozni, sportolni, feltöltődni, relaxálni, kiegyensúlyozottnak maradni és harmóniát találni a 21. századi pörgésben.

A rendszer hatékonynak bizonyult a következő élethelyzetekben:

 • traumafeldolgozás
 • gyász, veszteség feldolgozás
 • szakítás, válás
 • egészségügyi problémák
 • megromlott családi, baráti kapcsolatok
 • párkapcsolati krízisek
 • szorongás, pánik,
 • önértékelési zavarok, önbizalomhiány
 • motiválatlanság, munkahelyi konfliktusok, burn-out
 • hosszú betegségből vagy műtétből való felépülés után
 • fogyás, alakformálás, életmódváltás  igényének felmerülése idején

A MINDfulFIT módszert workshop jelleggel lehet elsajátítani, kiscsoportban, reggeltől késő délutánig tartó tanfolyamokon.  Minden, a művészetterápiás gyakorlatokhoz szükséges eszközt mi biztosítunk.

A MINDfulFIT tanfolyam része a mozgás, amely alap, improvizatív táncos elemekből és jóga gyakorlatokból áll, amelyek kivitelezéséhez semmilyen előzetes tapasztalat nem szükséges. Nagy hangsúlyt fektetünk a speciális stresszkezelő- és relaxációs gyakorlatok megtanítására is.

mindfulfitlogo4

Az első MINFfulFIT nap 2017  november 18-án szombaton lesz budapesti rendelőnkben, 14:00-18:00-ig leszünk együtt.

A tréningen résztvettek csatlakozhatnak a MINDfulFIt közösség zárt Facebook oldalához, ahol rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, és minden új eseményről, így a MINDfulFIT Klub Találkozókról is.

A tréningen való részvétel létszámkorlátos. Jelentkezés a contact@endoblog.hu email címre írott emailben történik.

A tréning részvételi díja 12990ft/nap, amely előre utalással fizetendő, és amelyről elektronikus számlát küldünk.

Árvai Nóra

www.noraarvai.com

www.endoblog.hu

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.