Karma kutya gyógyulásának évfordulójára – Survivor Notesz

u

Akik követitek már egy ideje az EndoBlogot, jól ismeritek Karma kutyát, a magyar agarunkat.

Meséltem arról is, hogyan került ő hozzánk. Egy nagyon meghatározó NEM! volt az, ami ahhoz vezetett, hogy a legcsodásabb barátom lett, akit csak el tudok képzelni magamnak. Ez a nem a kutyamenhelyen hangzott el 10 éve.

Ezt a szép fekete pöttyös agarat ajánlom, jobban megfelel a standardnak, erősebb, jobb felépítésű, jobban jársz vele. Elsőnek született, igazi faltörőkos, gyönyörű kutya, Neked való lesz.”

 

Köszönöm, nem.  Én a  nyüzöge tigriscsíkosat akarom, azt, amelyik utolsónak született meg. A kicsi, vézna, nyüszögő kistigrist, aki minden erejét összeszedte és felkúszott az ölembe hogy aztán kényelembe helyezze magát, és magától értetődő természetességgel odapisiljen.
Így érkezett a világ legédesebb kutyája a családunkba,Karma, a standardnak nem igazán megfelelő,  magyar agár lányka, aki idén nem kis küzdelem árán még a rákot is legyőzte. Igazi társ, munkában, bújásban, bolondozásban, játékban, boldogságban és bánatban. Karma, minden titok tudója, hűséges csendestársam, rengeteg páciensem nagy kedvence, pocaklakók megérzője, előbb, mint hogy az anyuka tudná:-)

Ez a kutya  rengeteg műtéten esett át, több körben eltávolították a farkincáját, de a rák más szerveit is megtámadta. A műtétek után attól féltünk, elveszíthetjük, aztán meg attól, hogy nem lesz többé képes a farka nélkül agár módjára sprintelni, őrültködni, szaladgálni, vagy veszélyes lesz számára minden manőver ezzel a tempóval a megszokott egyensúlyozó, kormányozó “berendezése” nélkül.

Emlékeszem, ezekben az időkben a karomban vittem sétálni, áttértünk kutyatápról az anyakészítette bio házi kosztra és  minden este relaxációt tartottam neki, rajta is alkalmaztam néhányat a pszichológiai módszereim közül,  hogy minden oldalról megtámogassuk  a teljes gyógyulását, valamint azon voltam, hogy képzeletben minél intenzívebben lássam őt futni, életerősen boldogan, egészségesen

Egy lyukas garast nem adtak volna értünk az állatdokik, de Karma megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. Mára pontosan úgy rohangál és őrültködik, ahogy akkor az álmaimban és a vizualizációimban.

Az ő áttétmentességének, az ő gyógyulásának évfordulójára jöttünk ki ezzel a csodálatos notesszel. Csajos és vagány, érzelmes és gyönyörű, pont, mint Karma, a címlapján pózoló sztáragár. 🙂

Karma üzenete benne van ennek a füzetnek illatos, barackszínű lapjain: töltsd meg őket te is álmaiddal, terveiddel, gondolataiddal, érzéseiddel. Használd az inspirációhoz Karma szeretetét és erejét is, kísérje az ő lendülete minden tollvonásodat.

Ajánljuk álmodozóknak, megvalósítóknak, küzdőknek, gyógyulóknak, a bátraknak, az előre tekintőknek, a meg nem állóknak.

Ez a notesz több, mint egy napló. Beletettünk minden reményt, minden küzdeni tudást, minden életerőt, amivel végigcsináltuk ezt az időszakot, és azt szeretném, ha ez a napló mindig emlékeztetne téged á: nincs lehetetlen. Meg lehet gyógyulni, fel lehet állni a leglehetetlenebb helyzetből is.

A  borítón ezt  a pozitív szuggesztiót olvashatod aranyszínnel ragyogva:

I can and i will. Watch me! 

Szerezd be a saját Survivor Noteszedet te is! ITT tudod megtenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!