Hogyan felejthettem ezt el?

Hát, ezt bizony jól elb@szcsiztam…- gondoltam magamban, amikor rájöttem, hogy mit tettem, vagyis inkább mit NEM tettem. Te felejtetted már el valakinek a születésnapját, akit egyébként nagyon szeretsz, s akivel egyébként maximálisan törődsz és fontos neked?Olyan szinten dolgoztam amúgy az elmúlt hónapokban a hamariosan debütáló EndoStop SisterHoodon, hogy úgy ahogy van  elfeledkeztem az EndoBlog szülinapjáról.

Amúgy október 1-én van, de most november 1-én lesz a nagy durranás… ilyen sem volt még az elmúlt 12 évben, de ez van, és tudom, hogy megbocsájt nekem az én „weblap-gyermekem”, mert hatalmas dolgot, hatalmas értéket adok most hozzá a tartalmához az EnsoStop SisterHoodal. És a buli most még nagyobbat fog szólni, mint valaha.

Hatalmas ünneplés jár a 12 éves és 1 hónapos EndoBlognak!

Ünnepeld velem az elmúlt 12 évet, amit az endometriózissal élők szolgálatában töltöttem, de leginkább,  ünnepeld magadat!!!

 

 

Íme az elmúlt 12 év számokban:

12 év

927 EndoBlog Baba

25000 + konzultáció

1274 cikk

9 könyv

7 online kurzus

De ezek csak számok…
Ami igazán fontos, ami mögötte van, azok ti vagytok.
Az TE vagy.
Nélküled az EndoBlog sem lenne az, ami.

Van valami, amit szeretnék veled megosztani.

Annak idején, 12 éve, amikor még azt sem tudtam, hogyan kell honlapot készíteni, mi az a domain név és hol a fenébe kell kiváltani a vállalkozói igazolványt, egy pályázatommal nyertem egy konzultációt egy marketing tanácsadóhoz.

Nagy reményekkel mentem az alkalomra, és bőszen jegyzeteltem, ittam minden szavát a fickónak. Az egyik legfontosabb mondandója az volt, hogy legyek mindenki számára szerethető, viszonylag semleges figura, aki nem nyilvánít véleményt, nagyon száraz, tényszerű dolgokat posztol a közösségi médián.

És az a durva, hogy én zöldfülű bizony el is fogadtam, mondván, ő a szakember, legyen. Sokáig csináltam így, persze nagy ritkán azért kibújt a szög a zsákból, szép apránként engedtem ebből a tőlem idegen hozzáállásból, de amikor végleg úgy döntöttem, hogy sutba dobom a jótanácsait, és felvállalom a véleményem, lesz ami lesz, az idén volt.

Máig emlékszem a posztra, a meddőségi intézmények államosítása és a homoszexuálisokat kriminalizáló törvény kapcsán írtam. Felszabadító érzés volt! Végre eljutottam odáig, hogy teljesen szabad lettem a vállalkozásomban, nem akarok mindenkinek megfelelni, de annak, aki úgy dönt, hogy velem dolgozik és nekem adja a bizalmát, annak bizony 120%-osan is.

A legjobb az egészben, hogy ezzel a nyílt és őszinte kommunikációval , amelybe a szakmaiságon túl a személyiségemet is beleviszem olyan közösséget vonzottam be, akikkel elképesztően jó élmény a közös munka. Pácienseimmel flowban vagyunk, igazi szövetségesek, értjük egymást ha kell félszavakból is…

Minden egyes évet imádtam, amit az EndoBlog megalapítása óta adatott nekem veletek együtt, de ez az idei ez azt hiszem állíthatom, hogy mindent vitt.

Fantasztikus érzés egy olyan közösséget alkotni, ahol nincs trollkodás, ahol valódi empátia és szeretet van. Ahol a tagok érdeklődök, nyitottak, tudatosak és kíváncsiak, figyelnek magukra és a környezetükre is. Vevők a társadalmi felelősségvállalásos ötleteimre is, együtt adakoztunk, vért adtunk, tudásanyagokat küldtünk vidéki iskolákba, nevelőotthonokba, mentünk figyelemfelhívó futóversenyre, sőt, még könyvet is írtunk együtt (76 endometriózis sikertörténet).

Nem tudom neked eléggé megköszönni azt, hogy itt vagy, nekem adod a figyelmedet, a bizalmadat, jelenléteddel és aktivitásoddal gazdagítod ezt a kivételes közösséget, EndoShopos vásárlásaiddal támogatod a munkámat és lehetővé teszed, hogy még több emberhez eljuthassanak a reményt adó, hiteles információk és tudásanyagok.

Köszönöm neked ezt a 12 évet s egyben gratulálok is, mert ha itt vagy, az bizony azt jelenti, hogy egy elképesztően erős, vagány, rendkívüli nő vagy, aki egy krónikus betegséggel élve is fantasztikus, értékes, vidám és életörömteli, teljes életet teremt magának és a szeretteinek is.

Remélem, hogy látod magadban ezt a csodát, remélem, van, aki néha meglep egy csokor virággal, hogy emlékeztessen erre, legyen az a valaki egy szeretted vagy akár te saját magad!

Az EndoBlog 12. év + 1 hónapos szülinapjának napján megnyitja a kapuit az EndoStop Sisterhood, a közösség, ahol ezek a fantasztikus emberek most össze is találkozhatnak, egymással s velem is, még erősebb szövetségben.

12 év együtt… s a java még előttünk van!

Boldog Szülinapot, EndoBlog!

Boldog Szülinapott Nekünk!

 

Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!