Gyógyulásom története- kiút az endometriózisból

2014-ben első ízben indult útjára egy csoport, tele erős, tenni akaró, életvidám nővel, akik készek voltak felvenni a kesztyűt  a krónikus betegség ellen, amellyel küzdenek. Hihetetlen nők, hónapról hónapra inspirálnak engem is munkájukkal, energiájukkal, kitartásukkal, amely bizony meghozta gyümölcsét.

A következőkben Anita történetét olvashatod arról, miképpen küzdött meg a démonjaival az endometriózis elleni harca során. És bár a betegség nem adta könnyen magát, még a kiújulás veszélyével is fenyegetett,

Anitát nem abból a fából faragták, hogy a célegyenesben megfutamodott volna az utolsó nehézség láttán. Mára teljesen egészséges újra. A története- bár gyönyörű-  mégsem egyedülálló.

Ő is „csak” egy közülünk, aki megcsinálta. Átgondolt, szembenézett, felvállalt, kitervelt, segítőket keresett, és győzött.  Ahogyan bármelyikünk megteheti. Te is. 

GYÓGYULÁSOM TÖRTÉNETE

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy visszahúzódó, félszeg kislány, aki vidéken élte felhőtlen mindennapjait szerető családjával.

Telt múlt az idő és a kislány felcseperedett, de a felhőtlen mindennapok számára gátlásokkal teli, nehéz napokká sűrűsödtek. Elégedetlen volt magával, kényszeresen meg akart felelni másoknak és szerette volna, ha feltétel nélkül szeretik.

Ahogy a nagylány kezdett nővé érni, a bizonyítási vágy is egyre nőtt benne, így addig harcolt, míg felnőtt életét a családjától távol egyedül tudta folytatni. A kezdeti nehézségek után az ismeretlen kezdte őt befogadni és ezt ő is szívesen fogadta, egyre nagyobb energiával élte életét. A félszeg kislányból sugárzó, de még mindig szeretetéhes nő lett.

De nem tartott sokáig a szárnyalás; a nőből egyik pillanatról a másikra ismét félszeg kislány vált, aki lelkileg porrá omlott a hőn szeretett Édesapa betegsége hallatán. Gyötörte a tehetetlenség és fájdalom, teljesen magába roskadt és képtelen volt elfogadni a sors kegyetLen útját. Belül őrjöngött és zokogott, mardosta a bűntudat, hogy nem lehet Édesapja mellett, habár tudta, lelkileg képtelen lenne rá.

Mindeközben a környezete semmit sem vett észre a lelki tusából, egyedül próbálta saját harcát megvívni, miközben a szerethiánya egyre erősödött és szinte mindent megtett azért, hogy szeressék, akár megalázások árán is. A lelki gyötrelem társat is kapott testi tünetek képében, a nőiesség rendszeres fizikai jelképe elviselhetetlen fájdalmat, elszigeteltséget hozott magával. A nő átadta magát a Démonnak és ezentúl fehér köpenyek, műszerek hada, zöld falak, megaláztatás és egyre több gyógyszer lett a nő rendszeres társa.

Fejvesztve menekült ismét az ismeretlenbe, remélve, hogy megváltásra talál. De csak a szeretetéhsége nőtt, ami elhatalmasodva rajta teljesen bekebelezte.

Aztán jött az elfogadhatatlan és megbocsájthatatlan – ami az Édesapának megnyugvást jelentett, a lelkileg és testileg meggyötört nőnek a mindenség végét.

Sűrűsödő fájdalmak, újabb fehér köpenyek, beletörődés, lelkileg sérült és a nőket bábunak tekintő férfiak sora, megváltást ígérő diéták hada következett. A nő teljesen elnyomta magában a lelki fájdalmat, hogy élhetővé tegye mindennapjait. Elhatározta, hogy nem adja fel és még legalább egyszer igazán boldog lesz.

Mint a villámcsapás, beszáguldott az életébe a Nagy Ő, aki felperzselt mindent körülötte, akiért megint érdemes volt minden percben élni, aki megmutatta, hogy milyen is az, amikor egy férfi igazán szeret.

A boldogságban úszva a felejteni próbált Démon fenyegetve érezte magát és ismét egyre jobban gyötörni kezdte az addigra kivirult nőt. A szűnni nem akaró fájdalmak közepette a nő ebben is támogatásra lelt a Nagy Ő személyében, aki erőt adott neki, hogy felvegye a harcot. Egy mosolygós, bizalmat árasztó, nem csak a fehér köpenyét mutató Szakember szikéjével elhozta az első sikeres küzdelmet a Démon ellen.

A sikeren felbuzdulva és a Nagy Ő folyamatos támogatása mellett a nőben tudatosult, hogy nincs értelme továbbra is rejtegetnie lelki tusáját és elhatározta, hogy lelkileg is megerősödik. Ekkor talált rá egy Angyalra, aki már megküzdött a saját Démonával és a segítségnyújtásnak szánta életét. A nő teljes bizalommal fordult felé és ő szeretettel fogadta a nőt a problémáival együtt.

Teltek múltak a hetek, hónapok és a nő azon vette észre magát, hogy az Angyal segítségnyújtásának és tanácsainak köszönhetően pozitív irányba halad, fejlődik és egy sok kis Angyalkából álló társaság tagja, akikkel közösen együtt a Démonok legyőzésén dolgoznak.

Az elmúlt időszak rengeteg pozitív tapasztalásának, az Angyaltól és kis Angyalkáitól, a Nagy Ő-től kapott millió erős energiának köszönhetően mára a nő büszke magára, arra, hogy sikerült legyőznie a saját Démonját és ha az vissza is akar térni, hogy ismét leteperje, szablyával a kezében várja és sosem adja fel!

Hiszen „az élet néha olyan, mint egy szilaj ló – bele kell kapaszkodni a sörényébe, meg kell lovagolni, még ha meg is próbál levetni a hátáról” …

Anita történetet köszönjük!

Árvai Nóra

Szeretnéd rendszerbe foglalni a tudásodat, szeretnéd végre tényleg alkalmazni ezeket- és még sok más finom receptet minden nap? Szeretnéd végre tényleg az igazi endometriózis diéta szerint élni az életedet, macera nélkül?

Ebben segítenek neked az Igazi Endometriózis Diéta könyveim! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!