Újdonságok és online képzések az Endoblogon

Köztudott, hogy nagyon szeretnénk, hogy elégedettek legyetek velünk és a lehető legtöbbet, a lehető leghatékonyabb módon tudjunk segíteni. Ezért sokat dolgoztunk az elmúlt hónapokban, hogy igényeitekre reagálva haladjunk  a korral. engedjétek meg hogy büszkén és boldogan mutassam be nektek az Endoblog újdonságait!

grand-opening-of-bee-cave-sculpture-park-announced-bee-cave-arts-iyq0fz-clipart

Kezdtük az EndoShoppal, ahol minden termékünket megtalálod, könyveken, relaxációs hanganyagokon és életmód programokon keresztül egészen a karkötőig.

A legújabb oldalunk az ESHOPON belül a DVD kategória, ahol ezentúl letölthető formátumban, blokkonként tudod megvásárolni a Női  DVD-nk különböző fejezeteit, legyen szó a Mellek jógájáról, Menstruációs Jógáról, Ovulációs Jógáról, Termékenységfokozó Jógáról, Műtét utáni jógáról vagy a Gátizmok Jógájáról. Ráadásul a bemelegítő blokkot minden fejezet mellé ajándékba adjuk.

https://endoblog.hu/eshop/termekkategoria/dvd/

Ugyanitt az Eshopon a DVD-n kívül is nyílt egy új kategóriánk, ez pedig az Ajándékkuponok és Utalványok, amelyeket 5000, 10000, 20000 ft értékben vásárolhatsz meg szerettednek, ha egészséget, harmóniát, vidámságot szeretnél ajándékozni, d enem tudod pontosan, mire lenne a legnagyobb szüksége az Endoshopról.

Szeretettel és büszkeséggel mutatom be az Endoblog új, online időpont foglaló rendszerét is. Ezentúl magad, kényelmesen, emailek és telefonok, smsek nélkül tudod lefoglalni az új vagy következő konzultációs időpontodat, és mehetsz tutira is, ha ragaszkodsz egy bizonyos időponthoz, előre befoglalhatsz néhányat. Kényelmes, gyors és egyszerű, próbáld ki te is! Itt találod:

https://endoblog.hu/eshop/booking

A wordpress védelem miatt ha módosítani szeretnéd a konzultációk időpontját, fel fog ugrani egy ablak, ahova a wp és wp szavakat kell beirnod  mint jelszót.

Skypeos konzultációink is egyre népszerűbbek, büszka vagyok rá, hogy az Endobloggal képesek vagyunk áthidalni óceánokat és kontinenseket, hogy segítsünk mindenhol, ahol csak szükség van ránk. A Skypos vagy Facetime konzultáció foglalásához is használhatod az online rendszerünket.

 

 

 

Szeretettel kívánok hasznos és kellemes böngészést a honlapon, várjuk véleményedet és visszajelzéseidet!

Arvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!