Fontos információk leendő és jelenlegi pácienseinknek az EndoBlog Kuckó működéséről a járvány ideje alatt

Drága EndoBlog Olvasóm, Kedves Páciensem!

Rövid leszek, olvasd végig, fontos. Amikor először hallottam a  Kínában felbukkant koronavírusról, rögtön felkaptam a fejem,  mert  a 21. században, ahol ennyire könnyű utazni, ahol gyakorlatilag nincsenek határok, gyanítottam, hogy  nem sokat kell várni hogy Európában is megjelenjen a járvány. Szerencsére még időben felkészültünk, hiszen családom, szeretteim és pácienseim egészségénél és biztonságánál semmi sem nagyobb kincs a számomra. Úgy voltam vele, a kézfertőtlenítő nem romlik ránk, ha feleslegesnek bizonyul az aggodalmam, akkor is szép lassan elhasználjuk majd.:-)

Szeretném elmondani nektek,  hogyan reagálunk a kialakult járványügyi helyzetre, hogy az EndoBlog Kuckó biztonságos fészekként tudjuk tartani. Ebben a pácienseimet érintő fontos új szabályok is vannak, arra kérlek, vegyétek őket komolyan, ahogy mi is maximálisan komolyan vesszük őket.

Mint azt az EndoBlogon megírtam az előző cikkemben, a koronavírus nem jelent fokozottabb veszélyt az endometriózissal élők számára, mint másokra. De hatalmas veszélyt jelent szüleinkre, nagyszüleinkre, mindazokra, akik szív-és érrendszeri, daganatos és légzőszervi alapbetegséggel rendelkeznek, és hatalmas megterhelést az amúgy is gyenge lábakon álló magyar egészségügyi rendszerre.

A vírus terjedését a legszigorúbb szabályok betartásával is csak lassítani lehet, ha már elkezdődött egy populáción belül,  megakadályozni nem.  Az viszont nagyon nem mindegy, hogy mikor történik a vírussal való találkozás: amikor van megfelelő tapasztalat és kórházi kapacitás kezelni a súlyos tüneteket mutató, halmozottan veszélyeztetett betegeket, esetleg már vakcina is rendelkezésre áll a megelőzésre (várhatóan jövőre), vagy amikor mindezek  a feltételek még nem adottak és az egészségügyi rendszer extrémen túlterhelt. Az olaszországihoz hasonló tragédia elkerülése most a legfontosabb, ezért kiemelt jelentőségű, hogy a világjárvány idején összefogjuk és reagáljunk erre a kialakult helyzetre.

Köszönöm figyelmedet és együttműködésedet!

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ENDOBLOG KUCKÓ MŰKÖDÉSÉRŐL A JÁRVÁNY IDŐSZAKA ALATT

  1.  Javasolom mindenkinek, régi és új pácienseimnek egyaránt  a járvány időszaka alatt az online konzultációkat, videóhívásokat. (Skype, Viber, FaceTime, Messenger video…) Ez a leghatékonyabb, legbiztonságosabb megoldás, amellyel a legfelelősségteljesebben jársz el, vigyázol magadra és másokra is. A járvány megfékezésének legjobb módja, ha komolyan veszed, és otthon maradsz, amikor csak lehetséges. Felkészültem még az eddiginél is gyorsabb interneteléréssel és kamerával, mindent megteszek hogy a legprofibb, a személyes találkozással teljesen egyenértékű élményt kapd.

2. Ha ennek ellenére te mégis személyes konzultációra jönnél,  egyéb hatósági rendelkezésig természetesen arra is van lehetőség. Folyamatosan figyelem a hatósági rendelkezéseket, és azoknak megfelelően járok el. Minden páciens után fertőtlenítek, szellőztetek, és a professzionális légfertőtlenítő készülékünk folyamatosan üzemel.  A személyes konzultáció lehetősége tehát továbbra is adott, rádbízom ezt, bízom benned. Kérek ezekre figyelj oda különösen, ha úgy döntesz, személyesen érkezel hozzám:  betegen kérlek ne gyere.  Akkor is, ha úgy érzed, csak megfáztál vagy allergiás vagy,  ha köhögsz, fújod az orrod, maradj kérlek otthon, hogy az utánad érkező ne vigye esetlegesen haza a virnyát idős családtagjainak. Még az utolsó pillanatban is szólhatsz, hogy legyen inkább Skype.  Ez azokra is vonatkozik, akik beteget ápolnak otthon, vagy egy háztartásban élnek beteggel. Nagyon bízom bennetek, szeretett pácienseim, vigyázzunk egymásra, járjunk el felelősen!

3. Ha a közelmúltban utaztál, kérlek várd meg minimum a két hetet, mielőtt személyes konzultációra jelentkezel. Nagyon köszönöm!

4. Ha személyesen érkezel hozzánk, kérlek időben érkezz, se előbb se később, mert a Kuckóban ÉS a várakozó folyosón is egyszerre csak egy ember tartózkodhat ezentúl. Minden páciens után fertőtlenítünk, és ez beletelik néhány percbe, minden tőlem telhetőt megteszek hogy ez ne a te értékes idődből vegyen el. Ezekért az esetleges apró kellemetlenségekért elnézésedet kérem, de bízom benne, megérted, hiszen érted és szeretteid biztonságáért teszek mindent.

5. Személyes konzultáció esetén ajánlott a maszk viselése.

6. Személyes konzultáció esetén KÖTELEZŐ  a kihelyezett kézfertőtlenítő használata, ezt én biztosítom a számodra, megtalálod a folyosón.

7. Vigyázz magadra, szeretteidre, és ha egy mód van rá, akkor : goonline, találkozzunk online! Sokatokkal eddig is így dolgoztam, remekül működik. Te se félj az újtól, haladj a korral és reagálj felelősen a körülményekre: próbáld ki az online konzultációt, szeretni fogod!  

És egy extraság: ha vannak csak online konzis napjaim, és esetleg nem megyek be a Kuckóba, hanem otthon maradok, akkor sokkal többet láthatjátok négylábú kedvenceimet, akik alig várják, hogy a távolból mosolyt csaljanak az arcodra a kedvességükkel.:-D

Kitatást mindenkinek, ne feledjétek, ez egy átmeneti időszak, ami igazából még előnyöket is tartogat a számunkra, ha nyitottak vagyunk ezekre és okosan csináljuk! Egyet megígérhetek, ahogy az elmúlt 10 évben, úgy a következő, kihívást jelentő időszakban sem hagylak egy pillanatra sem magadra, mindig számíthatsz az EndoBlogra.

Szeretettel várlak, ha lehet online, ha pedig személyesen, akkor a fentiek figyelembevételével, maximálisan bízva benned.

Bejelentkezés ITT

Néhány apróság még így a végére. A járvány időszaka alatt nagyobb rajtunk a  nyomás, te is lehetsz feszültebb, ingerlékenyebb. Ha esetlegesen két hetes önkéntes karanténban vagy, az egyedüllét, az izoláltság megterhelő lehet. Itt az EndoBlognál dolgozom egy ingyenes meglepetésen, ami azoknak segít majd, akik otthonukban vannak egy időre bezárva.

Használd ki az időt a céljaid felé való haladásra, olvass, tanulj, tornázz, jógázz otthon, végezz online tréningeket, a rendkívüli helyzetre való tekintettel megnyitottam a jelentkezést az online életvezetési tréningemre ITT találod. 

Hatalmas szeretettel várlak a konzultációinkon továbbra is a fenti ajánlások figyelembevételével!

Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!