EndoVideok- az Endoblog.hu már szóban is veled a Youtube-on

Sziasztok!

Biztosan már te is hallottál róla, hogy az Endoblog már  youtube-on is jelen van. Szerettünk volna olyan ingyenesen hozzáférhető, mégis hasznos, a mindennapi életet megkönnyítő praktikákkal, infókkal, módszerekkel segíteni benneteket, amelyek ismeretében sokkal könnyedebben tudjátok venni az endometriózissal járó kihívásokat.

A videókat három fő kategóriára osztottam. Az első az ún. Infovideó, ahol az endometriózissal kapcsolatos tényekről, őj kutatásokról beszélek. Nagyon szerteágazó témákat járunk körül, te is megtalálod majd a választ arra a kérdésre, ami a leginkább foglakoztat. Ízelítő a legutóbbi EndoVideo címekből:

Mikor gyanakodjak arra, hogy endometriózisom lehet? Az endometriózis tünetei.

Endometriózis kezdőknek- mit csináljak friss endometriózis diagnózissal?

Endometriózis és meddőség. Hogyan alakít ki az endometriózis termékenységi zavarokat, és mit tehetsz ez ellen.

Ortorexia- amikor az egészséges életmód mániába csap át, s inkább árt, mint használ.

A második EndoVideo típus a mozgásanyag. Biztonságos, otthon vagy bárhol a világban végezhető, rövid, de hatékony edzés, hogy a krónikus betegség se akadályozhasson meg abban, hogy bomba formában legyél.

Felsőtest edzése

Végül de nem utolsó sorban az EndoLélek kategóriát vesszük sorra, ahol pszichológiai kutatások, erdmények, történetek, és relaxációk, streszkezelő technikák elsajátítását lehetővé tevő videók találhatóak.

Relaxáció a női egészségért

Magyar Endometriózis Videó

Iratkozz fel te is teljesen ingyen az EndoBlog EndoVideo Youtube csatornájára, hogy minden infót megkapj és le ne maradj semmiről!

Konzultációra itt tudsz bejelentkezni.

Szeretettel ölel:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!