EndoPower Vállalkozó Nő képző- ilyen volt, ilyen lesz

Sziasztok!

3 hónappal ezelőtt írtam először arról, hogyan függ össze a stressz és az endometriózis, hogyan okozhat a munkahelyi stressz krónikus megbetegedést és hogyan nem. Meséltem arról, mi mindenre tanított meg téged a betegséggelvaló együttélés, amely tulajdonságokból és képességekből rengeteget profitálhatsz vállalkozóként, akár blogodat akarod elindítani, akár saját cégedet megalapítani. A cikkek sokatokat buzdítottak elgondolkodásra, a fennálló élethelyzet és a jövőbeli tervek értékelésére. Ha lemaradtál volna, a cikkeket itt találod:

Munka és endometriózis kapcsolata- Kitörni a mókuskerékből!

Virágkötőnek nem lesz endometriózisa- vagy mégis? 

EndoPower vállalkozó nőképző

Az elmúlt 9 hétben az EndoPower VállalkozóNő Képzőn résztvevő nők sokat olvastak, tanultak, rengeteg információ és nélkülözhetetlen tudás birtokába kerültek annak érdekében, hogy álmaik munkahelyét teremthessék meg saját maguk számára. Sokoldalú, inspiráló, izgalmas csapat jött össze, – volt közöttük saját szárnyait bontogató könyvelő, kézműves, keramikus, művész, robotikával foglalkozó startupper és coach, de olyanok is, akik az ötletelés fázisában voltak, mit is szeretnének kezdeni a karrierjükkel s az életükkel- igazán büszke vagyok rájuk, mindannyiukra.

Vessünk rá egy pillantást, hogyan értékelik ők, honnan hova jutottak, hogyan értékelik és használták fel a tréningen tanultakat.

„Nagyon sok hasznos dolgot tanultam a képzés alatt. A legjobban az első két rész tetszett – (A sikeres vállalkozás pszichológiája. Én, mint válallkozó. Időmanagement és hatékonyságnövelés. Közösségi média használata, online jelenlét, online marketing- a szerk. megjegyzése) meg a személyes márka és az utolsó lecke. Sokat tanultam önmagamról, hogy mit is akarok kezdeni, volt lehetőség átgondolni.”
„Már a képzés elején tudtam, mivel akarok foglalkozi, hiszen a szakmai alap megvan, de azt nem pontosan tudtam, hogyan.Most már tudom.”
„Mióta feladtam a munkahelyemet, nagyon sokan kerestek meg, és ezt neked is köszönhetem. Megerősödtem abban is a képzés során, hogy jól döntöttem, hogy belevágtam a saját vállalkozásba.”

„Nagyon jó ötletnek tartom a blog írását, mondjuk az én szakmámban előnyös is, mivel nem terméket árulok. Az első dolgom lesz, hogy elkezdek blogot írni. :-)”

„Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget! Sokat tanultam és minden megvan ahhoz, hogy sikeres vállalkozó lehessek!”

„Nekem nagyon hasznos volt. Sok támpontot kaptam, hogy hogyan fussak neki. Gyakorlatban is hasznosítható dolgok vannak benne. 😊

„Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen átfogó, sokoldalú tréningen vehettem részt. Évek óta hezitáltam, meg merjem-e lépni, válalkozzak-e. A piackutatási tippekkel, ötelekkel úgy érzem, sokkal magabiztosabban vághatok bele, és bízom a sikerben. „

„Art az érzés, amikor visszaadtam a belépőkártyámat, amikor utoljára becsukódott mögöttem az exmunkahelyem ajtaja, és egyszercsak leesett és realizálódott bennem, hogy vége, hogy soha többet… táncléptekkel  fütyörészve mentem az utcán a metróig. Láthatóan hülyének néztek az emberek. Nem érdekelt. szabad voltam, tökéletesen szabad. Ezt nagy részben neked köszönhetem.”

„Megnyitottam a családi napközimet. Hihetetelen boldogság.”

„Egyszerűen király!”

„Utáltam a hétfőket, egészen addig, amíg a tréning első hétfőjén meg nem kaptam az első EndoPower leckét. Onnantól kezdve vártam őket.”

„Tömören szeretnék reagálni, legyen elég ennyi: évek töketlenkedése után odaálltam a főnököm elé, felmondtam, eljöttem. Két nap múlva kiváltottam a vállakozóit,holnap jön az első kliensem.”

„Izgalmas, érdekfeszítő, hasznos, gyakorlatias, önbizalmat adó. Már annyi tréninget elvégeztem, annyi workshopot, annyi tanfolyamot- de most először tényleg megkaptam mindent, amit ígértetek. El ne felejtsem említeni- kellene az elérhetősége a könyvelőnek. Ugyanis tegnap óta hivatalosan is vállalkozó vagyok.”

„Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

Ha te is kedvet kaptál barangolni egy kicsit a pszichológia, a vállalkozás, a piackutatás, a marketing, a hatékonyságnövelés, időmanagement, vállalkozói skillek, ismeretek,módszerek, lehetőségek világában, ha szeretnél ezen a nyáron mindent megtanulni és szeptemberre felépíteni magadat és a vállalkozásodat, közöttünk a helyed!

A képzés árán nem változtattunk, viszont az első turnus visszajelzései alapján felturbóztuk a tematikát, hogy tükéletesen illeszkedjen a ti igényeitekhez. ITT találod a tematikát és a részletes képzés infókat. 

Tarts velünk 2019 február 25-én hétfőn induló online tanfolyamunkra, amely mindent megad ahhoz, hogy magabiztosan, felvértezve,vidáman vághass bele életed egyik legnagyobb kalandjába. Szeretettel várunk Téged is! Jelentkezés: contact@endoblog.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!