Endometriózis világnapi kampány: Az év inspiráló nője pályázat EndoBlog 2017

Sziasztok!

Idén az Endometriózis Világnapja alkalmából az EndoBlog meglepetéssel készül: keressük 2017 inspiráló nőjét!

Nevezd magadat vagy szerettedet, ha endometriózisban érintett vagy érintett volt, de küzdelme példaértékű, mások számára motiváló és tanulságos lehet, vagy életével, munkásságával segít nőtársain, azpk egészségéért, boldogságáért dolgozik nap min nap. A jelöltek kiválasztását az EndoBlog független zsűrije végzi, a nevezett hölgyek közül maximum 8-at mutatunk be a jövő heti blogbejegyzésben hétfőn, aztán facebookon kommentben szavazhattok, ki lesz Az Év Inspiráló Nője 2017-ben.

endometriozis-blog-logo

Ez itt most nem a szerénység ideje, mutsd meg magadat vagy szerettedet, hogyan inspiálod a környezetedet, hogyam gógyulsz, hogyan élsz, mit sugárzol, mit képviselsz, hogyan segítesz és mit adsz magadnak és másoknak?

A szavazás szerda éjfélig tart,  csütörtökön pedig kiválasztásra kerül az Év Inspiráló Nője, aki a vándordíjat kapja, valamint interjút készítünk vele az Endoblogra, ajándékba kapja a Te Tested Életmód Programot és a Meggyógyulok Naplót, különdíjasunkat pedig meginvitálom az otthonunkba és részt vehet egy különleges vacsorán velem és a családommal, kölyköstül, kutyástul, mindenestül.

A smiling businesswoman holding boxing gloves on white background

 

A pályázatokat fényképpel, egy A4-es oldalban kérem eljuttatni a contact@endoblog.hu email címre 2017. 03. 12. vasárnap éjfélig.

Szeretettel üdvözöl:

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, eü-és orvos coach, kiképző jógaterapeuta

www.endoblog.hu

www.noraarvai.com

Bejelenentkezés konzultációra: www.endoblog.hu/eshop/booking

wday

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!