Endometriózis diétába illeszthető receptek: téli csemege, vegán édesburgonya

 

Ahogy megszokhattátok az Endoblogtól, finom és gyors, egészséges, endometriózis diétába illeszthető recepttel kedveskedünk nektek ezúttal is. Igazi téli csemege,

Vegán édesburgonya egyszerűen

Hozzávalók: 6 közepes méretű batáta, bio provanszi fűszerkeverék vagy lehet csak rozmaring

 

Elkészítés:

Az édesburgonyákat alaposan mosd meg,  hosszában vágd félbe  őket és papírral bélelt sütőlapra helyezd őket. Méretüktől függően 20-40 percig sütheted őket. Akkor készülnek el, amikor a batáta húsa elválig a héjától. Sütés után fűszerezheted egy kevés rozmaringgal vagy provanszi fűszerkeverékkel meghintve, de van aki szerint  minden fűszer nélkül, önmagában is nagyon finom.

edesburgonya_dietaban_recept_a_vitamin

További finom és egészséges receptek és az új Az igazi Endometriózis Diéta c. könyvünkben!

Árvai Nóra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!