Ahogy megszokhattátok az Endoblogtól, finom és gyors, egészséges, endometriózis diétába illeszthető recepttel kedveskedünk nektek ezúttal is. Igazi téli csemege,
Vegán édesburgonya egyszerűen
Hozzávalók: 6 közepes méretű batáta, bio provanszi fűszerkeverék vagy lehet csak rozmaring
Elkészítés:
Az édesburgonyákat alaposan mosd meg, hosszában vágd félbe őket és papírral bélelt sütőlapra helyezd őket. Méretüktől függően 20-40 percig sütheted őket. Akkor készülnek el, amikor a batáta húsa elválig a héjától. Sütés után fűszerezheted egy kevés rozmaringgal vagy provanszi fűszerkeverékkel meghintve, de van aki szerint minden fűszer nélkül, önmagában is nagyon finom.
További finom és egészséges receptek és az új Az igazi Endometriózis Diéta c. könyvünkben!
Leave a Reply