Endometriózis diéta receptek- spárgakrém leves zellerchipssel

Ma egy különleges leves receptjével készültem Számotokra.

 

Spárgakrém leves zellerchipssel

Hozzávalók:

– 20 dkg zöld spárga

– 4 g  himalájai só

-őrölt fekete bors

-2 dl rizstejszín

– 1dl rizstej

-10 dkg zeller

-1 dl olívaolaj

Elkészítés:

A spárgát tisztítsd meg, 15 percig főzd enyhén sós, borsos vízben, add hozzá a rizstejszínt és főzd készre. Amikor  a spárga már megpuhult, hagyd kihűlni, majd botmixerrel turmixold össze. Ha kell, hígítsd a rizstejjel. A zellert 2-3 mm vastagra szeleteld fel és forró olívaolajban süsd ropogósra. Szedd papír szalvétára, itasd fel a felesleges olajat. Merd a levest csészébe és szórd meg a zellerchipssel. Melegen tálald!

Jó étvágyat!

Árvai Nóra

További receptek az endometriózis diétádhoz, és RENDSZER, hogy ezúttal tényleg sikerüljön ITT

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!