Ma egy különleges leves receptjével készültem Számotokra.
Spárgakrém leves zellerchipssel
Hozzávalók:
– 20 dkg zöld spárga
– 4 g himalájai só
-őrölt fekete bors
-2 dl rizstejszín
– 1dl rizstej
-10 dkg zeller
-1 dl olívaolaj
Elkészítés:
A spárgát tisztítsd meg, 15 percig főzd enyhén sós, borsos vízben, add hozzá a rizstejszínt és főzd készre. Amikor a spárga már megpuhult, hagyd kihűlni, majd botmixerrel turmixold össze. Ha kell, hígítsd a rizstejjel. A zellert 2-3 mm vastagra szeleteld fel és forró olívaolajban süsd ropogósra. Szedd papír szalvétára, itasd fel a felesleges olajat. Merd a levest csészébe és szórd meg a zellerchipssel. Melegen tálald!
Jó étvágyat!
Árvai Nóra
További receptek az endometriózis diétádhoz, és RENDSZER, hogy ezúttal tényleg sikerüljön ITT
Leave a Reply