Endometriózis diéta receptek nyárutóra-Fóliában sült zöldségek

Még hogy endometriózis diétát követve nem lehet részt venni egy jó kis kerti partin? Most még lesznek kellemesen meleg nyár végi, kora őszi délutánok-esték, tökéletes az időzítés ehhez a recepthez.  Dobd be ezt az ötletet a barátaidnál, és biztos a siker!

Hozzávalók: 4 édesburgonya, 1 közepes édeskömény, 2 póréhagyma, 1 fej fokhagyma, 2 cső kukorica, 4 evőkanál kókuszzsír, himalájai só, bors

Elkészítés:

Adagonként két réteg, kb. 40×40 cm-es alufóliát, teríts ki, pakold rá a  feldarabolt zöldségeket, a fokhagyma gerezdeket. A kukorica csöveket is vágd karikákra!löttyints rá olívaolajat, vagy kókuszzsírt, fűszerezd ízlésed szerint, és grillrácson vagy parázson kb. egy óra alatt süsd meg.  Ha nagyon éhes vagy, az édesburgonya és a kukorica előfőzésével rövidítheted a sütési időt, de jó társaságban amúgy is gyorsan telik az idő!

Tipp: Kísérletezz más zöldségekkel is, fóliában sütve nagyon finom a  paradicsom, sárgarépa, paprika, padlizsán, gomba is!

 

Jó étvágyat!

Árvai Nóra

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!