Medvehagymás répafasírt napraforgókrémmel

Szeretném ha megismernétek ezt a finom és egészséges főétel receptet. Igazi különlegesség, mégis egyszerű az elkészítése!

Medvehagymás répafasírt salátával és napraforgókrémmel
Hozzávalók a fasírthoz:
  • 2 szál sárgarépa,
  • néhány szál medvehagyma,
  • 2 csésze őrölt napraforgómag,
  • 1 fej lilahagyma, fűszerek ízlés szerint,
  • 1 ek. olívaolaj

A hozzávalókat turmixold össze, formázz fasírtokat belőle és légkeveréses sütőben 42 fokon 2 órán át aszald. ezután fordítsd meg és még 1 órán át aszald. Nyáron akár kiteheted a teraszra is aszalódni. Ha nincs medvehagymaszezon, helyettesítsd ízlésed szerinti zöldfűszerrel!

Hozzávalók a napraforgókrémhez:

1 csésze néhány órára beáztatott napraforgómag, 1 csokor petrezselyem, 1 ek olívaolaj, só, bors, fűszerek ízlés szerint, citromlé

A hozzávalókat turmixold össze.

napraforgómag krém

Egészségedre, jó étvágyat!

Árvai Nóra

Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!