Ez a recept már inkább őszi, melegítő finomság, egyszerű, de mégis különleges ízvilág. kóstold meg Te is!
Quinoa lencsével
Hozzávalók: 1,5 dl lencse, himalájai só, 3 babérlevél, 2 ek. olívaolaj, 1 kisebb póréhagyma felvagdosva, 1 sárgarépa lereszelve, 20 dkg quinoa, 1 csokor petrezselyem finomra vágva
Elkészítés: Áztasd be a lencsét legalább két órára, majd enyhén sózott vízben főzd puhára a babérlevéllel. Pirítsd meg az olívaolajon a quinoát, a póréhagymával és a reszelt répával. Öntsd fel másfélszeres mennyiségű vízzel, és főzd rövid ideig, amíg a quinoa enyhén áttetszővé nem válik. Keverd hozzá a lencsét, és petrezselyemmel megszórva tálald!
Jó étvágyat!
Árvai Nóra
Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.
Leave a Reply