Az Endoblogtól megszokott módon: gyors, egyszerű, finom és egészséges.
Pagoda zöldség egytál
Hozzávalók:
65 dkg pagodakarfiol, egy nagy bögrényi mirelit kígyóbab, 4-6 kis brokkolirózsa, 2 ek kókuszzsír, himalájai só,
Az öntethez:
1 ek kókuszszír, 4 gerezd fokhagyma, 1 ek teljes őrlésű tönkölyliszt, 4 dl zabtej, 1 fél kiskanál őrült szerecsendió, kis maréknyi darált mandula
Elkészítés:
Párolod puhára a zöldségeket, közben olvaszd fel a kókuszzsírt egy serpenyőben, nyomd bretmele a fokhagymát, fűszerezd, sózd, tedd bele a lisztet és keverd gyors mozdulatokkal keverd csomómentesre. A fokhagyma félig maradjon nyers! Öntsd hozzá a zabtejet, kevergetés közben főzd sűrű állagúra! A végén tedd hozzá a darált mandulát, és tálald a zöldségekhez!
Jó étvágyat!
További finom és egészséges receptek endometriózis diétában az EndoShopban!
Árvai Nóra
pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró
Egészségedre, jó étvágyat!
Leave a Reply