Endometriózis diéta recept: pagoda zöldség egytál

Az Endoblogtól megszokott módon: gyors, egyszerű, finom és egészséges.

Pagoda zöldség egytál

Hozzávalók:

65 dkg pagodakarfiol, egy nagy bögrényi mirelit kígyóbab, 4-6 kis brokkolirózsa, 2 ek kókuszzsír, himalájai só,

Az öntethez:

1 ek kókuszszír, 4 gerezd fokhagyma, 1 ek teljes őrlésű tönkölyliszt, 4 dl zabtej, 1 fél kiskanál őrült szerecsendió, kis maréknyi darált mandula

Elkészítés:

Párolod puhára a zöldségeket, közben olvaszd fel a kókuszzsírt egy serpenyőben, nyomd bretmele a fokhagymát, fűszerezd, sózd, tedd bele  a lisztet és keverd gyors mozdulatokkal keverd csomómentesre. A fokhagyma félig maradjon nyers! Öntsd hozzá a zabtejet, kevergetés közben főzd sűrű állagúra! A végén tedd hozzá a darált mandulát, és tálald a zöldségekhez!

Jó étvágyat!

További finom és egészséges receptek endometriózis diétában az EndoShopban!

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró

www.noraarvai.com

Egészségedre, jó étvágyat!

Ha szeretnél többet megtudni a sikeres életmódváltás titkáról, szeretettel ajánlom vadiúj, a karantén végéig kedvezményesen elérhető online programomat! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!