Az Endoblog jelszavainak megfelelően: gyors, egészséges és finom.
Gombával töltött édeskömény
Hozzávalók: 4 db édeskömény, 2 nagyobb vöröshagyma, 40 dkg gomba vegyesen, 5 dkg kókuszzsír, fűszerek: himalájai só, zöldfűszerek, bors, növényi sajt
Elkészítés: Mosd meg és felezd el az édesköményeket, vágj beléjük mélyedést, és távolítsd ela torzsát. A kókuszzsíron párolj hagymát, dobd rá a felkockázott gombát, süsd kb. öt percig. Közben fűszerezd ízlés szerint. Sós vízben főzd közben öt percig az édesköményeket, majd csöpögtesd le, és a mélyedésekkel felfelé tedd egy zsírpapíros vagy kókuszzsírral kikent tepsibe. Töltsd meg őket a töltelékkel, majd reszelj rá a tetejükre egy kevés növényi sajtot. 200 fokos sütőben kb. 35 perc alatt sül meg.
Egészségedre!
Árvai Nóra
pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró
Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.
Leave a Reply