Gyors, egészséges, finom, ahogyan azt az Endoblogtól már megszokhattad
Almás-mandulás szelet
Hozzávalók:
10 dkg datolya, 25 dkg mandula őrölt, 10 dkg kókuszreszelék, kiskanál fahéj, 1 csipet szódabikarbóna, 4 dkg nyírfacukor, 1 banán
Elkészítés:
A magozott datolyát kevéske vízzel főzd puhára, majd pürésítsd. A banánt villával nyomkodd puhára, keverd el a reszelt almával és a nyírfacukorral, a fahéjjal, a szódabikarbónával, az őrölt mandulával. A masszát tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és légkeveréses sütőben 155 fokon süsd meg, kb. 40 perc alatt. Kihűlve szeletelheted.
Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.
Árvai Nóra
pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró
www.endoblog.hu
Leave a Reply