Endometriózis diéta recept: almás-mandulás szelet

Gyors, egészséges, finom, ahogyan azt az Endoblogtól már megszokhattad

Almás-mandulás szelet

Hozzávalók:

10 dkg datolya, 25 dkg mandula őrölt, 10 dkg kókuszreszelék, kiskanál fahéj, 1 csipet szódabikarbóna, 4 dkg nyírfacukor, 1 banán

Elkészítés:

A magozott datolyát kevéske vízzel főzd puhára, majd pürésítsd. A banánt villával nyomkodd puhára, keverd el a reszelt almával és a nyírfacukorral, a fahéjjal, a szódabikarbónával, az őrölt mandulával. A masszát tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és légkeveréses sütőben 155 fokon süsd meg, kb. 40 perc alatt. Kihűlve szeletelheted.

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

 

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró

www.noraarvai.com

www.endoblog.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!