A 2015-ös Endoblog Akadémia csapatának eredményei

Dec 5-én szombaton zártuk le az Akadémia 2015-ös évfolyamát.  Nem semmi év volt:-)   Volt itt  szakítás-management, lombik-kísérés, gyógyulás, örökbefogadás-indítás, teherbe esés sok sok veszteség után, könnyek, ölelések, vidámság, önfeledtség , heuréka élmények, nagy felismerések és komoly munka.  Nem semmi év volt. De álljon itt az én szavaim helyett néhány mondat a résztvevők hozzám írott leveleiből.

” Ennek az évnek az volt  a legjobb döntése, hogy beléptem az Akadémiába.”  Zsuzsi

„Itt úgy beszélhettem az érzéseimről, ahogyan talán sehol máshol nem tehetem.”

Kati

„Lenyűgöz, hogy mindig minden szituációban korodat meghazutoló komolysággal tudsz válaszolni, és azonnal  megnyugtatod az embert.”

Mariann

„Ez a csoport nekem tartást, és Barátokat adott. A világban álarcot hordó emberek járkálnak, itt azonban tiszta szívű, őszinte, síró-nevető, küzdő, szeretettel teli, hibájukat felfedni, vállalni és javítani merő nőkkel találkoztam.Tökéletes nőkkel. „

Csilla

„Eleinte nagyon zavarban voltam, de megtanultam, hála neked és a csoportnak, hogy kimutathatom az érzéseimet. „

Kriszti

„Önismeretet, empátiát, nyitottságot, és igaz barátokat kaptam.”

Mariann

 

„Hiányozni fognak a bölcs szavaid és a figyelmed!” 

Mariann

„Visszatért belém a bizalom másokban, és önmagam elfogadása.  Ez falakat bontott le, új utakat nyitott ki. Már látom, érzem, amit korábban nem mertem, hogy NŐNEK LENNI JÓ!”

Csilla

„Megtanultam hinni a dolgokban, és hogy nekem is sikerülhet, amit szeretnék, el tudom érni! soha nem szabad feladni, soha anem szabad csüggedni. Megtanultam, milyen jó érzés újra boldognak, felszabadultnak, vidámnak lenni.”

Kriszti

„Életem egyik legjobb élménye, az biztos.”

Dóri

„Mindannyiótokat nagyon megszerettelek és tudom, hogy mindig számíthatok Rád és a lányokra. „

Kriszti 

„Nőiesség, harmónia, elfogadás, önbizalom, stresszkezelés, fájdalmak feldolgozása, rengeteg plusz.”

Dóri

„Talán emlékszel., kicsit szkeptikusan vágtam bele az akadémiába, úgy éreztem, nincs egyértelműen meghatározva, mit is kapok majd itt. De végül csak belevágtam és milyen jól döntöttem! Utólag értettem meg, amit az elején nem, hogy ezt nem is lehet jobban meghatározni, mit kapok sa csoporttól. Új, igaz barátnőket, önbizalmat, motivációt, erőt, amire mindenkinek szüksége van!”Szilvi

„Olyan, eddig számomra ismeretlen módszereket ismerhettem meg, mint a pl. a haptonómia, a szomatodráma, jógaterápia, amiről fogalmam sem volt, hogy ilyen mély hatást gyakorolnak az emberre. „

Kati

„Példát kaptam itt, a legerősebb nőtől, akit ismerek.”

Csilla, Kriszti

„Nagyon nagyon szépen szeretném megköszönni ezt a rengeteg munkát, energiát, szeretetet, amit itt kaptam. Boldog vagyok, hogy  a 2015-ös GYMA Akadémia tagja lehettem!”

Kati

A decembert partihangulatban zártuk. egészséges sütiket ettünk, saját készítésű apróságokkal ajándékoztuk meg egymást, meghitten, és nagyon vidáman zártuk az évet. Mély szeretettel és hatalmas büszkeséggel a szívemben búcsúzom a 2015-ös csapattól, kívánom, hogy amit kaptatok, hasznotokra váljék az élet minden területén, kívánom, hogy az elért eredmények tartósak legyenek és az itt született barátságok kiállják az idő próbáját.

Egészségedre!

Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, táplálkozási tanácsadó cikke.

Foglald rendszerbe az endometriózis diétád hogy ne macera legyen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!