EndoBlog.hu- A nagy endometriózis kihívás 2017

Sziasztok!

Eltelt a fél év, július közepe van és hiába annak idején az újévi nagy fogadkozások, most mégis arra eszmélsz, hogy nem haladtál a céljaiddal, nem sikerültek az elhatározásaid, amit idén szerettél volna megvalósítani? Ismerősen csengenek ezek a mondatok?

„Elkezdtem, de egyszerűen elúsztam, bedarált a munka, folyton túlórázni kell, semmi időm…”

„Nem tudok mozogni, fájdalmaim vannak…”

„A túlélésre hajtok, nem marad kapacitásom luxus dolgokra mint egészség, sport, táplálkozás..”

„A munkahelyi büfében nincs paleo süti.”

„Valahogy mindig közbejön valami, közbeszól az élet. Talán jövőre.”

Bár több mint hat hónap eltelt már az évből, még mindig nincs késő. Itt az ideje új lendületet venni, és szembenézni a halogatott, elfelejtett, meg nem valósított célokkal és álmokkal.

Hogy ebben segítselek Téged, megalkottam az Endoblog.hu- A Nagy Endometriózis Kihívást.  A kihíváshoz  csatlakozva 2017 szeptember 1-ig bezárólag minden hétfőn és csütörtökön egy-egy feladatot, gyakorlatot, elgondolkodtató kérdést fogsz kapni, amelyek elvégzése, átgondolása közelebb visz téged ahhoz a nőhöz, akivé válni szeretnél, segít megtalálni önmagadat, önmagad legjobb verzióját. Egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, felszabadultabb, örömtelibb életért!

Amit én meg tudok ígérni, hogy minden héten új kihívással állítalak majd szembe. Minden hétfőn és csütörtökön kapsz egy arra a hétre teljesítendő feladatot, amire az adott időszakban javaslom, hogy koncentráld a figyelmedet. Azt is meg tudom ígérni, hogy ezek a feladatok, ötletek, gyakorlatok ingyenesek és bárki számára elérhetőek lesznek, és végig azok is maradnak.

kihivás

Ha szeretnél felfrissülni, ha szeretnél tenni magadért, ha szeretnél végre elindulni a folyton csak halogatott teendőid és céljaid felé, ha szeretnél önismeretre szert tenni, ha szeretnél végre hatékony lépéseket tenni az egészséged felé vezető úton, akkor itt az idő! Vágj bele, fogadd el az EndoBlog.hu- Az endometriózis honlap 2017-es kihívását.

Semmi nem kell hozzá, csak te és az elhatározásod, hogy ezúttal az EndoBlog segítségével végre tényleg elindulsz ezen az úton. A motivációt, a lendületet, a biztatást és a szakértői segítséget mi biztosítjuk feladataink által. Tarts velünk Te is!

Vágj bele, nem fogod megbánni!

endometriozis-blog-logo

A tegnapi EndoMailben kiküldtem az első kihívást, hogy biztosan ne maradj le soha, ha esetleg még nem tetted volna meg, itt feliratkozhatsz az EndoBlog heti motivációs- és hírlevelére, a népszerű EndoMailre.

EndoMail

Ezenkívül a Facebook oldalunkon is mindig megtalálod majd az aktuális kihívást. Itt találod a Facebook közösségünket. 

Szeretettel ölel:

Árvai Nóra

krónikus nőbetegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, szexuálpszichológiai szakpszichológus, eü- és orvos coach

Bejelentkezés konzultációra:

www.endoblog.hu/eshop/booking

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!