Endoblog Akadémia 2014

Mi az EndoblogAkadémia?

1 éves -Endoblog Akadémia indul krónikus női betegségekkel küzdők számára. Az Akadémia egy komplex önismereti-öngyógyítási képzés.12 hónapon keresztül együtt lesz a csoport, minden hónapban egy teljes napot töltünk együtt Budapesten, de  a fennmaradó időben sem maradtok feladatok, gyakorlatok, gondolkodnivalók nélkül!

Minden együtt lesz, egy helyen, ami segít a tudatos, egészséges élethez vezető úton- pszichológia,  mozgás, jókedv, közösség. Lesz Jógaterápia, Haptonómia, Szomatodráma, Önismeret, Célkitűzés-, monitorozás és értékelés, ráadásul mindez egy gyógyító, szeretetteljes, jó hangulatú közegben, ahol valódi barátokra lelhetsz.Neked mi a legnagyobb célod 2014-re? Mit teszel, hogy megvalósítsd? Tarts velünk, együtt könnyebb! Tegyél önmagadért, az egészségedért, az életedért. Itt az alkalom, hogy olyan segítséget kapj ehhez, amilyenre még nem volt példa Magyarországon. Jelentkezz itt: contact@endoblog.hu

 

endometriózis akadémia 2014

Az Akadémia egy komplex képzés. Ami már biztos: minden hónapban egy szombati napon leszünk együtt. Az évben 2 alkalommal vendég előadót is hívunk majd, hogy kiket, az egyelőre legyen meglepetés!:-)  Az első alkalom 2014. január 18-a szombat. A további alkalmakat mindig együtt beszéljük majd meg a csoportban, de az biztos, hogy mindig szombati napokon találkozunk, minden hónapban egy  napot töltünk együtt 10:00-tól 16:00-ig.

A csoport tagjai számára egy zárt, titkos Facebook csoportot is létrehozunk, itt fogjuk egymással tartani a kapcsolatot a személyes találkozók között, és nyomon követni egymás fejlődését, valamint itt kaptok motivációs ötleteket és további gondolkodnivalókat, gyakorlatokat is.

Neked is köztünk a helyed!:-)
Neked is köztünk a helyed!:-)

Árak és jelentkezés menete

Az Akadémiára a jelentkezés elkezdődött! A létszám korlátozott, egy kiscsoportos, valódi gyógyító női kört tervezek. Az Akadémia ára 10.900/hónap, Endomail tagoknak 9.900ft/hónap. Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott levélben tudsz. Helyedet 2 hónapnyi előleg befizetésével tudod lefixálni, majd havonta tudod fizetni az épp aktuális havi részletet. Az előleg beérkezése után elektronikus számlát kapsz, amely egyenértékű a papír alapúval, csak környezetbarát megoldás. Ha papír alapú számlára van szükséged, jelezd ezt számomra, és személyesen vagy postai úton tudod kézhez kapni.

Szeretettel várunk Téged is!

Árvai Nóra

endometriózis akadémia női csoport 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!