BUÉK 2017 ENDOBLOG üzenet az Északi Fény Birodalmából

Kedves Endoblog Olvasó, Drága Barátunk!

Engedd meg, hogy rendhagyó módon, ezúttal nem a rendelő falai közül, hanem messziről, az Északi Fény Birodalmából kívánjak Neked és Szeretteidnek is Boldog, Egészséges, Élményekben és Szereteteben Gazdag Új Esztendőt a 2017-es évre.

Nem titok, én magam is nehéz évet zártam, amelyben sok nehezséget kellett leküzdenem nekem és családomnak, barátaimnak is. De vállat vetve küzdöttünk és igyekeztünk a tőlünk telhető maximumot nyújtani, és rengeteg örömöt, vidám pillanatokat, szeretetet csempésztünk a kihívást jelentő időkbe is.

Az évet pedig méltóképpen búcsúztattuk, hiszen a legutolsó órájában 2016 kompenzált, és életem egyik legnagyobb álmát teljesítette. Küldök Neked is egy képet Tromso mellől, ahol az óév utolsó perceiben az északi fény csodája örvendeztetett meg bennünket.

Hadd küldjek ezzel a képpel annyi erőt, annyi bátorságot, annyi feltöltődést és szeretetet, amennyire most szükséged van, hogy te is békében magaddal lezárd 2016-ot és reménnyel, bizalommal és kíváncsisággal  a szívedben fogadd az új esztendőt.

Az EndoBlog háza táján számtalan változás várható az új esztendőben. Az év első EndoMailjében sok mindenre fény derül.

eszaki-1

Szeretettel ölel:

Árvai Nóra

az Endoblog.hu alapítója és bloggere,pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró

Kezdd velünk az új évet, tarts velünk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!