Máris az EndoBlogos #hetvegenextrat kihívásunk harmadik receptjénél tartunk. Ha esetleg eddig lemaradtál volna róla, ITT elolvashatod, mi is ez a kihívás és az eddigi recepteket is megtalálod itt az EndoBlogon.
Ma egy energiát adó egytálétellel készültem nektek, amelyben különleges összetevők és ízek kavalkádja kíséri az egészséges, finom, laktató táplálékot.
Hozzávalók:
- 1 ek olivaolaj
- 2 szár zeller
- fél lilahagyma
- 1 citrom leve
- fél csésze natúr kesudió
- 1 kis kaliforniai paprika, piros
- 1 kis marék spenót
- 1 csésze főtt mungóbab
- 1 csésze csiperkegomba
- himalájai só, frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
Aprítsd fel a hagymát, kevergetve dinszteld üvegesre az olivaolajon. Aprítsd fel a zellerszárat, a gombát és a többi zöldségeket, kevergesd folyamatosan 5-6 percig még. Ezután add hozzá a kesudiót és a mungóbabot, kutyuld még 2-3 percig. Szedd edényekbe, csorgasd rá a citrom levét és melegen tálald.
További finom és egészséges recepteket találsz a haladóknal szóló Az Igazi Endometriózis Diéta könyv második részében, új ízek, új összetevők, specális célok elérése…
Hagyj válaszolni