Energiatál recept

 

Máris az EndoBlogos #hetvegenextrat kihívásunk harmadik receptjénél tartunk. Ha esetleg eddig lemaradtál volna róla, ITT elolvashatod, mi is ez a kihívás és az eddigi recepteket is megtalálod itt az EndoBlogon.

Ma egy energiát adó egytálétellel készültem nektek, amelyben különleges összetevők és ízek kavalkádja kíséri az egészséges, finom, laktató táplálékot.
Hozzávalók:
  • 1 ek olivaolaj
  • 2 szár zeller
  • fél lilahagyma
  • 1 citrom leve
  • fél csésze natúr kesudió
  • 1 kis kaliforniai paprika, piros
  • 1 kis marék spenót
  • 1 csésze főtt mungóbab
  • 1 csésze csiperkegomba
  • himalájai só, frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:

Aprítsd fel a hagymát, kevergetve dinszteld üvegesre az olivaolajon. Aprítsd fel a zellerszárat, a gombát és a többi zöldségeket, kevergesd folyamatosan 5-6 percig még. Ezután add hozzá a kesudiót és a mungóbabot, kutyuld még 2-3 percig. Szedd edényekbe, csorgasd rá a citrom levét és melegen tálald.

További finom és egészséges recepteket találsz a haladóknal szóló Az Igazi Endometriózis Diéta könyv második részében, új ízek, új összetevők, specális célok elérése…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!