Sziasztok!

Ha egy ideje már követitek az EndoBlogot , bizonyára tudjátok, hogy mennyire fontos számomra az olvasás. Kevés szabad időm van, de azt igyekszem minél tartalmasabban, minél értékesebben eltölteni. Minden nap olvasok, igaz, hogy néha a szaunában, néha  a taposógépen,  néha futás közben hangoskönyv verzióban, de nem telik el nap könyv nélkül.

Többször írtam is már arról, mi mindent adhat az olvasás és az írás az embereknek, és hogy használom mint művészetterápiás eszközt a hivatásom során, pácienseimmel való munkám során is.

Itt az olvasás pozitív hatásairól olvashatsz.

Novelláimat ITT olvashatod.

Most azt az ingyenes lehetőséget ajánlom a figyelmedbe, hogy csatlakozz a Budapest Book Clubhoz. Ez egy vidám közösség, akik arra szövetkeznek, hogy minden hónapban elolvasnak egy könyvet, és a hónap végén közösen átbeszélik az élményeket, tapasztalatokat, megisztják egymással a véleményekeket, kérdéseket tesznek fel az olvasottak alapján.

A közösség egy zárt Facebook csoportban működik, ahol a kommunikáció zajlik, de időről időre személyes találkozókat is fogunk tartani. A könyvklub 2018-as témája a változás, az életfordulatok,  az alkalmazkodás, a rugalmasság és az emberi erő. Erről szólnak az idei könyvek.

Az első könyv A Kis Francia Panzió, amelyet 2018 július hónapjában olvasunk együtt.

Csatlakozz hozzánk, olvass velünk, élvezd a közösség építő, gyógyító erejét! Nagy szeretettel várunk Téged is!

A közösséget ITT éred el.

 

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.