Sziasztok!

 

Sok páciensem életét nehezíti meg a sport, nem tudják, mi az, amivel segítenek, mi az, amivel ártanak. Sokan egyáltalán nem merik terheli a kismedencét, hasizmokat, nehogy fájdalom, vérzés lépjen fel, sokan bedőlnek a futásról, kocogásról keringő évhiteknek és inkább nem ragadnak futócipőt. Pedig lehet endometriózisban is biztonságosan mozogni, sőt, kell is!

Az endometriózis amúgy is eléggé meggyepálja a női önértékelést, nem kell ezt még magunknak is fokozni. Igenis, hasi műtétek, laparok, szülés/császár után, endometriózisban is lehet a nő csinos, fitt és, jó kondijú.

2018 június 2-án szombaton 10:00-12:00 között első ízben jövünk össze egy közös mozgásra. Pszichológusként, szomato- és jógaterapeutaként a porckorong-hu-gyógytornász-fizioterapeutájával  közösen egy olyan gerincbarát gyakorlatsort állítottunk össze és tanítunk meg neked, amelyet otthonod kényelmében is bármikor végezhetsz majd.  Nincs szükséged semmilyen eszközre, csak saját magadra.

Endometriózis esetén nagyon fontos a mozgás, a gyógyulás egyik allapillére. Segít az endometriózishoz gyakran kapcsolódó egyén tünetegyüttesek- inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-működési zavarok, PCOS- elkerülésében, kezelésében is. Nem utolsó sorban pedig feltölt, motivál, jókedvűvé és elégedetté tesz, fokozza az önbizalmad és nem utolsó sorban fitté, csinossá varázsol.

Ki mondta, hogy műtétek, lapar, haspuffadás, az endometriózissal együttjáró egyéb kellemetlenségek el kell hogy vegyék a hitedet abban, hogy csodaszép vagy? Szeresd, támogasd, tiszteld a testedet, add meg neki mindazt, amivel a munkáját segítheted. Tápláld, gondozd szeretettel, ahogyan ő is nap mint nap érted dolgozik.

Gyakorlatainkkal ebben a vidám, jókedvű, szeretetteli légkörben dolgoztathatod meg az izmadat, és kerülhetsz közelebb a céljaid eléréséhez.

Tarts velünk kiscsoportos workshopunkon junius 2-án!

 

Szeretettel várunk Téged is!

A workshop helyszíne budapesti rendelőnk térkép ITT. 

Ára: 5490ft/fő

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

 

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.