Banán-barack leves

Ez a végtelenül egyszerű nyers leves recept a kisfiam, Beni egyik kedvence.  Próbáld ki Te is! Utolsó pillanat, de még éppen be tudod szerezni a hozzávaló barackot a zöldségesnél!

Banán-barack leves

Hozzávalók: 2 banán, 4-5 nagyobb bio barack, fél liter rizs vagy mandulatej, ízlés szerint fahéj, egy nagy marék kesudió

Elkészítés:

A kesudiót mosd meg majd áztasd be néhány órára. Ha megpuhult, tedd a turmixgépbe a rizs/mandulatejjel, a felaprózott banánnal és barackkal, fahéjjal együtt, és turmixold addig, amíg leves állagú nem lesz. Legjobb, ha hűvösen, azonnal fogyasztod. Ne felejtsd el gusztusosan feldíszíteni!

 

Egészségedre!

Árvai Nóra

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!