Sziasztok!

Az EndoBlog csapata szeretettel invitál téged őszi programjainkra. Gondoltunk a gyógyulni vágyókra és a szakemberekre is.

Szakember képzéseink:

NŐI JÓGATERAPEUTA oktatóképzés szept 23.

Az oktatóképzést akkor ajánlom a számodra, ha szeretnél hatékonyan segíteni a hozzád forduló nőket. Meddőséggel, női betegségekkel, női egészségfejlesztéssel foglalkozó segítő szakembereknek ajánlom képzésünket. A módszer és az ászanák gyakorlati elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a leendő terapeuták képesek legyenek az óratervezés – és vezetés lebonyolítására, hatékony kommunikációs- és problémamegoldó technikákat  tanítunk és segítünk az elindulásban is. Mindent megtudhatsz az oktatóképzésről ITT.

uj_logo


Gyógyulni, feljődni vágyóknak:

Hihetetlenül büszke vagyok, hogy bemutathatom a MINFfulFIT életmód rendszert, az elmúlt hét év munkájának gyümölcsét. A rendszer része a szomato-, művészet-, tánc- és jógaterápiás alapok, relaxációs technikák és stresszkezelő módszerek alkalmazása, önismereti játékok, étkezés és mozgásprogram személyre szabott összeállítása. Hatékony és egyszerű, vidám segítség a boldog, kiegyensúlyozott mindennapokhoz, kulcs a fejlődéshez. Férfiak és nők számára is ajánlott különösen a következő élethelyzetekben:

 • traumafeldolgozás
 • gyász, veszteség feldolgozás
 • szakítás, válás
 • egészségügyi problémák
 • megromlott családi, baráti kapcsolatok
 • párkapcsolati krízisek
 • szorongás, pánik,
 • önértékelési zavarok, önbizalomhiány
 • motiválatlanság, munkahelyi konfliktusok, burn-out
 • hosszú betegségből vagy műtétből való felépülés után
 • fogyás, alakformálás, életmódváltás  igényének felmerülése idején

A MINDfulFIT módszert workshop jelleggel lehet elsajátítani, kiscsoportban, reggeltől késő délutánig tartó tanfolyamokon.  Minden, a művészetterápiás gyakorlatokhoz szükséges eszközt mi biztosítunk.

Tudj meg minding az első, október 7-ei tréningünkről ITT. 

 

VÁRANDÓSSÁG HOSSZÚ VÁRAKOZÁS, MEDDŐSÉG UTÁN

Ez a tréningük várandós kismamáknak szól, akik szeretnék nyugalomban, békében, kiegynsúlyozottan megélni a terhesség 9 hónapját. A meddőséggel, perinatális veszteséggel, gyásszal, termékenységi nehézségekkel küzdő párok, főképpen az édesanyák gyakran letudandó, teljesítendő feladatként tekintenek a várandósságra, csak legyenek már túl rajta, csak foghassák már kezükben születendő egészséges gyermeküket. szeptember 16-án szombaton őket várjuk szeretettel tanfolyamunkra, ahol a túlzott aggodalmaskodás, a kelleténél nagyobb stressz leküzdését tanítjuk meg, hogy ez az időszak csodálatosan, örömtelien teljen. A saját testbe vetett bizalom és az iránta érzett és kifejezett hála elengedhetetlen ebben az esetben. Tarts velünk te is egy hasznos és vidám délelőttön!

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

Szeretettel várunk téged is programjainkon!

Árvai Nóra

krónikus betegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, szexuálpszichológiai szakpszichológus, coach

Bejelentkezés személyes/skype/facetime konzultációra ITT

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.