Az EndoBlog.hu üzenete számodra a 2018-as évedhez

Sziasztok!

Idén ez az utolsó EndoBlog bejegyzésem, úgyhogy ebbe mindent beleteszek, hogy a lehető legtöbbet vehesd ki belőle és olyan ajándékot adjak neked, amelyet haszonnal vihetsz magaddal az új évre.Ezért azzal készültem most a számodra, hogy két szuper feladatot adjak, amelynek elvégézével magabiztosan és nyugodtan  zárhatod le az óévet és felvértezve, izgatott kíváncsisággal vághatsz bele az új esztendőbe.

Mindezek előtt kérlek engedd meg hogy nagyon röviden átgondoljuk együtt, mi minden történt az EndoBlog háza táján az idén. Legfontosabbnak természetesen idén is fantasztikus pácienseimet, az ő eltökélt munkájukat, fejlődésüket, a megfogant, megszületett babákat, az egészséget szeretném kiemelni és megünnepelni. Üzenem itt is nektek, hogy csodálatosak vagytok, erősek, kitartók, és mint minden évben, most is én is tanulok tőletek. Idén a legfontosabb üzenet tőletek, hogy bármi történjék is az életben, bármit is hozzon a sors, az alapvető érték akkor is a valahová tartozás, az együttlét, és bármilyen elcsépelt nyálas-csöpögős, de a szeretet.

Rajtatok kívül ünneplem az EndoBlog előadásait, médiaszerepléseit, és azt, hogy idén is hozzá tudtunk tenni ahhoz, hogy minél több emberhez eljuttassunk értékes és hasznos információkat, amelyek megkönnyíthetik az életüket. Büszkék vagyunk női jógaterapeutáinkra, és azokra az orvosokra, akik hatékony segítő kommunikációt tanultak tőlünk hogy még eredményesebben segíthessék betegeiket.

Büszkék vagyunk az új Youtube csatornánkra és az EndoVideókra, valamint MindFulFit életmód rendszerünkre is.

Most pedig a feladatok, amelyeket ajándékba szántam neked, testi és szellemi, pszichés síkra is gondolván.

  1. Kérlek kezdd az olvasást ITT, egy speciális évértékelő és évtervező munkafüzetet készítettem neked. Csak egy üres füzetre, egy tollra és egy órára van szükséged hogy nekiláss és rendszerezd céljaidat, gondolataidat.
  2. Aztán pedig folytasd ITT, a mentális edzéstervvel, amely coaching feladatokkal segít téged a hatékonyságod növelésében,
  3. Aztán tegyél a testedért is, legújabb EndoVideónkban biztonságos otthoni tornára invitállak meg. (Ne felejt el előtte bemelegíteni, utána lenyújtani!)
  4. Nem utolsó sorban pedig zárd a sorozatot egy ajándék relaxációval a női egészségért. 

Csodákkal és szeretettel teli új esztendőt kívánok!

Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!