Az a Bizonyos 5% – zárt csoport és jelentkezési feltételek

Nagyon sokan kérdeztek a zárt Facebook csoportomról,  az Az a Bizonyos 5%-ról. Ezért írom ezt a posztot, hogy minden infórmációt megadjak az érdeklődőknek.

A zárt csoportot nemrég hoztam létre, pár hónapos. Nem kifejezetten endometriózis csoport, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem csak, hanem bevonunk egy kis pszichológiát, egészségpszichológiát, közösségépítést is a hiteles információ átadáson túl.

A csoport egyik legnagyobb értéke a speciális typeform link, amelyen keresztül közvetlenül nekem lehet feltenni kérdéseket, amelyeket a havi élő videóban megválaszolok. Ha az adott hónapban rengeteg kérdés érkezik, akkor sorsolással dönt arról, hogy abban a hónapban mely kérdések kerülnek megválaszolásra.

A csoportban található már most rengeteg videó és előadás, aelyeket a korábbi hónapok során tartottam, beszéltem endometriózis diétáról, tarumaról és traumafeldolgozásról, tartottunk évtervező- és egészségtervező workshopot, stresszkezelő meditációt…

Jelentkezés menete

 

Mivel ez egy haladó szintű csoport, bekerülni meghívóval lehet, meghívót pedig azok kapnak e-mail formájában, akikkel már kapcsolódtunk, akikkel más ismerjük egy kicsit egymást. Így tudom azt is biztosítani, hogy jó hangulat, támogató közösség legyen a csapatban, lehúzó rémsztorik nélkül.

 

EndoShop vásárlók

SisterHood tagok

Take back your life! tagok

-Tanulószoba kurzust végzettek

 

Fontos még, hogy a csoportba való jelentkezéskor van 4 kérdés, amit meg kell válaszolni, ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása a csoportba kerülés feltétele. Jelenleg 147-en vannak akik kérelmezték a felvételt de nem válaszolták meg a kérdéseket, őket sajnos nem áll módomban beengedni. Egy darabig még ráírta az emberekre hogy elfelejttette a kérdéseket, de erre sajnos már nincs kapacitásom, hiszen a csoportot  a maximális diszkréció miatt teljesen egyedül viszem.

Ha a fenti 4 kategóriába tartozol, és véletlenül nem küldtem neked meghívót vagy ne olvastad, jelentkezz bátran és várunk téged is nagy szeretettel!

 

A csoportot ITT találod

Itt tudsz találkozni még a velem és a tartalmaimmal:

FB

INSTA

KÖNYVEK

KURZUSOK

KONZULTÁCIÓ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!