Avokádós energiagolyó – avagy pszichológus a konyhában

Sokan közületek, akik más blogjaimat is követik tudják már, hogy egy speciális diétát tartok, amit még az endometriózissal való küzdelmem aktív éveiben fejlesztettem ki.  Az Igazi Endometriózis Diéta saját felületet kapott, és szeretném nektek is megmutatni a honlapot, ahol eléritek a receptjeimet.

Nem csak endometriózissal élőknek ajánlom, hanem bárkinek, aki szeretne finomakat enni, de nem beköltözni a konyhába, akinek fontos a környezettudatosság, de nem akar túlzásokba esni, aki tudja, hogy az étkezés van őérte és nem fordítva, és szeretettel táplálná a testét és a környezetét is.

Pszichológus létemre funkcionális táplálkozási tanácsadó képesítést is szereztem, annyira elmélyültem ebben a témában. Megmutatom nektek most az egyik finomságot, amit kikísérleteztem, bízom benne, hogy ti is szeretni fogjátok. Írd meg kommentben, hogy ízlett!

Avokádós „zöld” energiagolyó

Hozzávalók:
  • 1 puha avokádó
  • 2 ek matcha por
  • 1 ek olívaolaj vagy makadámdió olaj
  • 3 ek juharszirup vagy rizsszirup
  • 1 vaniliarúd kikapart belseje
  • 2 csésze pisztácia natúr, hámozott

Így csináld az energiagolyót:

Turmixold össze az hvokádó belsejét a matcha porral és az olajjal, vaníliával, a juharsziruppal. A pisztáciát törd apró darabokkal- használhatsz egy erős turmixgépet is aprításra- és keverd a masszához. Az egészet tedd legalább egy órára a hűtőszekrénybe, míg kicsit megszilárdul, aztán kézzel formálj belőle kisebb golyókat. Forgasd bele egy kevés matcha porba, nagyon jól fog kinézni a zöld golyócska.

Azonnal tálald, ha később fogyasztanád, mindenképpen hűtőben tárold!

Receptkönyveimet ITT találod az EndoShopon, online programomat amelyben bemutatom az életvezetési rendszeremetITT találod a tanulószobán.

Szeretnél még többet tudni? Maradjunk kapcsolatban! Itt tudsz találkozni még a velem és a tartalmaimmal:

 

FB

INSTA ENDÓS

INSTA KAJÁS

TIKTOK

KÖNYVEK

KURZUSOK

KONZULTÁCIÓ

ENDOMAIL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!