Sziasztok!

Egy szuperjó hírt szeretnék bejelenteni.

2017 október 1-én 7. életévét tölti be a mi szeretett EndoBlogunk.

Ennek kapcsán örömmel értesítelek Benneteket, drága barátaink, néhány születésnapi újdonságról, ami az endoblog születésnapjának hetében bevezetésre kerül.

Először is: csodálatosan szép, új külsőt kap az EndoBlog.

Továbbra is minden információt megtaláltok majd rajta, de átláthatóbb, letisztultabb, egyszerűbb lesz.

Alig várom, hogy megmutassam Nektek, és remélem, legalább annyira szeretni fogjátok az új Endoblogt, mint amennyire én lelkesedem érte!

A külcsínen kívül még egyéb hírünk is van.

szpeb

Új menüponttal is bővülünk, ahol széles e világból összeszedjük számotokra a legfontosabb, legfrissebb endometriózissal kapcsolatos híreket, kutatásokat, innovációkat, hogy tökéletesen tájékozottak lehessetek.

Boldog vagyok, hogy az elmúlt hét év tapasztalatai alapján kifejlesztett Életmód Rendszerünket, a pszichológiai, szomatoterápiás és coaching alapokon nyugvó MINDfulFIT-et is bemutathatom, és első tréningünket a születésnapi hét végén szombaton már meg is tarthatjuk. Gyere és éld át te is ezt a különleges, ünnepi hangulatú első tanfolyamtot velünk!

MINDFULFIT_LOGO

Szintén szuper hír, hogy holnap indul a Női Jógaterapeuta Képzésünk. Legújabb palántáink vizsgája majd egy nyílt női jógaterápiás óra lesz, ahol szeretettel várjuk majd az érdeklődőket! Ha lemaradtál volna, szerda délig még tudsz csatlakozni, utána erre már nincs lehetőséged! Írj a contact@endoblog-ra!

Az EndoBlog másik meglepetése, hogy elkészült és az endoBlog szülinapi hetében átadásra kerül társoldalunk a MosolygoMajom, ahol bárhol vagy, bármikor, könnyedén hozzáférhetsz és meghallgathatod több száz tematikus relaxációnk egyikét. Minden élethelyetben segítünk, bárhol, bármikor.

Harmadik meglepetésünk egy könyv, amivel egészen új vizekre eveztem, ugyanis hiába jelen meg eddig 7 könyvem, sosem írtam még regényt, fikciót. Most megjelenő, legújabb, nyolcadik könyvem ezért jelent sokat a számomra, az első nem szakkönyvem ő. A címe Egy Történet, főhöse pedig Hanna, akit a pszichológiai rendelőmben hívtam életre. Nem titok, a munkém és a pácienseim inspiráltak, és bár a regény teljes mértékben fikció, a történet nem egy valós személy története, egy kicsit azért ott van benne  mindenki, kivel a hivatásom során összehozott az élet. Hanna hasonló problémákkal küzd, mint bármelyikük: endometriózissal és annak szövődményeivel küzd, küzd az önértékeléséért, próbál helyt állni anyaként és munkaerőként, sérül és sért, szeret, veszít és győz. Keresetlen őszinteséggel, naplójában tárja elénk gondolatait, érzéseit, és a pszichoterápiája menetét, közben, mintegy mellékesen, sorsa is kirajzolódik előttünk.

Az Egy Történet hamarosan kapható!

Ezenkívül 2017 október első hetében lesznek játékok, nyeremények, kedvezmények, tarts velünk te is, figyeld az Endoblogot és a Facebook oldalunkat is.

Ünnepelj velünk te is!

Szeretettel ölel a hét éves EndoBlog “anyukája”:

Árvai Nóra

krónikus betegeket segítő pszichológus,

meddőségi és lombik specialista

perinatális szaktanácsadó,

szakíró

coach

szexuálpszichológiai szakpszichológus

Bejelentkezés konzultációra:

www.endoblog.hu/eshop/booking

 

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.