Mit csinálj, ha 2020 eddig nem volt a legjobb barátod?AJÁNDÉK MUNKAFÜZETTEL

Eltelt egy fél év.. .amikor 2020-ra készültünk, évet terveztünk, senki nem számolt a koronavírus megjelenésével. Sokak forgatókönyvét és életét átírta a világjárvány, sokan most ócsúdnak csak fel a karantén, munkahelyvesztés, elmaradt műtét okozta sokkból és próbálnak visszacsatlakozni az élet forgatagába.

Július van, eltelt fél esztendő.

Ebben a hónapban elgondolkozunk, számot vetünk, hogy alakult az év eddigi része, hol tartunk, haladtunk-e a céljaink elérése felé? Elővesszük a januári naplót, évtervezőt, megnézzük, mit írtunk akkor, vagy, ha csak a fejünkben van meg a lista,  akkor is visszatekintünk és de értékeljük azt is, hol tartunk az életünkben, hogy állunk a vágyaink, céljaink, terveink megvalósításával. A Covid-19 pandemic mint kiemelkedő esemény, amely hangsúlyozza, aláhúzza ezeknek a jelentőségét.

Azoknak, akiknek nem úgy alakult az elmúlt fél  év, ahogyan azt szerették volna, nincs könnyű dolguk. Fél év eltelt, lehet elcsüggedni, hogy ez nem fog már idén sikerülni, lehet okolni járványt, körülményeket, kihívásokat.

Vagy lehet most felszívni magadat, és hozni egy döntést: még van félév. Igenis megcsinálom!

Olvasd el EZT a cikket, ha te azok között vagy, akik most felelősséget vállalnak és belehúznak 2020 második felében. Nektek segítek ezzel a  cikkel!

 

Töltsd le ajándék munkafüzetemet Take-back Your Life  félév értékelő, tervezőmet ingyenesen, regisztráció nélkül megteheted! Fogadd szeretettel, neked csináltam, jó gondolkodást!

Árvai Nóra

pszichológus, coach, perinatális szaktanácsadó, szakíró, a MindfulFit rendszer kidolgozója, az Endometriózis lexikon írója

Ha belehúznál, ITT találod éves Take Back your Life! online programom, szeretettel várlak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!