Szakembereknek

Szakembereknek ajánljuk következő képzéseinket:

1. Hatékony orvos-beteg kommunikációs képzés

Hatékony orvos-beteg kommunikációs képzés egészségügyi személyzet számára

Coaching orvosoknak

Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó. szakíró, életmód tanácsadó rendelése speciálisan az egészségügyben dolgozók számára.  Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók legjellemzőbb szakmai és magánéleti problémáira nyújt azonnal hasznosítható, kézzelfogható, praktikus megoldásokat.Nem pusztán az orvosokat leginkább fenyegető kiégés megelőzősére ad tippeket, de segít, hogyan végezzék munkájukat újra örömmel és lelkesedéssel, s mindeközben hogyan találják meg a munka és magánélet közti érzékeny egyensúlyt. Krónikus betegeket segítő pszichológusként első kézből ismeri azokat a kényes pontokat, ahol félresiklik az orvos-beteg kommunikáció.

coaching

Praktikus tanácsai révén elérhető, hogy a páciensek elégedettek legyenek, a rendelés pedig időhatékony anélkül, hogy a betegek futószalagon kezelve éreznék magukat, állapotuk, életminőségük hamarabb és jelentősen javuljon, az orvos-beteg kapcsolat pedig minőségi változást mutasson, mind az együttműködés, mind a kölcsönös elégedettség és eredményesség terén.

recepie

A modern pszichológia és coaching eszközeinek felhasználásával az író olyan módszerrel gazdagítja olvasóinak szakmai tudását, amelynek alkalmazásával új távlatok nyílnak meg az orvoslás előtt.

Időpont foglalás az alábbi linken online naptárban:

www.endoblog.hu/eshop/booking

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, szexuálpszichológiai szakpszichológus, életmód tanácsadó

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!