Szakembereknek

Szakambereknek ajánljuk következő képzéseinket:

1. Hatékony orvos-beteg komnmunikációs képzés

2. EndoJóga Oktató Szakmai Továbbképzés

Hatékony orvos-beteg kommunikációs képzés egészségügyi személyzet számára

Coaching orvosoknak

Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó. szakíró, életmód tanácsadó rendelése speciálisan az egészségügyben dolgozók számára.  Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók legjellemzőbb szakmai és magánéleti problémáira nyújt azonnal hasznosítható, kézzelfogható, praktikus megoldásokat.Nem pusztán az orvosokat leginkább fenyegető kiégés megelőzősére ad tippeket, de segít, hogyan végezzék munkájukat újra örömmel és lelkesedéssel, s mindeközben hogyan találják meg a munka és magánélet közti érzékeny egyensúlyt. Krónikus betegeket segítő pszichológusként első kézből ismeri azokat a kényes pontokat, ahol félresiklik az orvos-beteg kommunikáció.

coaching

Praktikus tanácsai révén elérhető, hogy a páciensek elégedettek legyenek, a rendelés pedig időhatékony anélkül, hogy a betegek futószalagon kezelve éreznék magukat, állapotuk, életminőségük hamarabb és jelentősen javuljon, az orvos-beteg kapcsolat pedig minőségi változást mutasson, mind az együttműködés, mind a kölcsönös elégedettség és eredményesség terén.

recepie

A modern pszichológia és coaching eszközeinek felhasználásával az író olyan módszerrel gazdagítja olvasóinak szakmai tudását, amelynek alkalmazásával új távlatok nyílnak meg az orvoslás előtt.

Időpont foglalás az alábbi linken online naptárban:

www.endoblog.hu/eshop/booking

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, szexuálpszichológiai szakpszichológus, életmód tanácsadó

EndoJóga Oktató Szakmai  Továbbképzés

Az általunk létrehozott jógarendszer speciálisan a krónikusan beteg illetve termékenységi zavarokkal küzdő nők igényeire szabott  EndoJóga.

Endoblog  Női Jógaterápiás szemináriumaink rendszeresen teltházzal futnak, és méltán örvendenek nagy népszerűségnek. A visszajelzések alapján a krónikus női betegségben érintett nők jelentős állapotjavulásról, a termékenyégi zavarokkal küzdők megfogant babákról számolnak be, és minden gyakorló hálás az ízület- és gerinckímélő, lágy, mégis hatásos módszernek az elért eredményekért. A rendszer gerinckíméletességét a módszer megalkotása során Bene Máté Zoltán, a www.porckorong.hu fizioterapeutája segítségével értük el.

Rendszeresen kapok felkéréseket a környező országokból, hazai vidéki városokból, nem ritkán falvakból is, hogy menjek, és tartsak szemináriumokat, mert sokan vannak távol Budapesttől, akiknek szükségük van ilyen típusú segítségre. 2015-ben eljött az a pont, hogy már nem tudtam eleget tenni a kéréseknek, el kellett utasítanom a felkéréseket. Amikor ez többször megtörtént, rájöttem:Kell egy csapat!

Az EndoJóga módszer sajátossága a kellemes közegű, meghitt hangulatú, belátható létszámú csoportokkal való munka, és ebből nem voltam, és nem is vagyok hajlandó engedni. Nem lesz nagyüzem ötvenfős szemináriumokon, mert a módszer az egyik lényegét veszítené el, azt, hogy nem pusztán testmozgás, de szuper kis női közösség is egyben, ahol barátokra találnak a résztvevők, ahol bátran, kérdezhetnek, mesélhetnek.

Tehát, nem tudok annyi  szemináriumot tartani, amennyire igény volna, és nem akarom megemelni a csoportok létszámkeretét. Ezért képzünk egy elit csapatot, akiket az őszinte segíteni akarás vezérel. Akik lelkesek, motiváltak, tehetségesek, és hitelesen képviselik a EndoJóga módszerét szerte az országban és határainkon kívül is.

A továbbképzésre elsősorban egy előképzettséggel rendelkező jógaoktatókat, sportoktatókat, aerobic- és fitness instruktorokat, személyi edzőket, edzőket, gyógytornászokat, rekreációs- és mentálhigénés szakembereket, segítő szakmában dolgozókat várunk.  A képzés továbbképzés, tehát már sportoktatói vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk elsősorban, őket jogosítja fel a továbbképzés önálló órák tartására.  A képzést amatőrök is elvégezhetik, de ők emberekkel való foglalkozásra nem használhatják a képesítést, saját épülésükre hasznosíthatják azt. A jelentkezés után motivációt feltáró beszélgetést/írásos interjút folytatok a jelentkezőkkel, és kiválasztásra kerülnek a leendő jógaterapeutáink, akik elvégezhetik a vizsgával záruló képzést, és részesei lehetnek a küldetésünknek.

A tananyag része a EndoJóga elmélete és gyakorlata, a női anatómia, az ászanák és hatásaik, helyes kivitelezésük és a tanítás menete, de mivel már előképzett oktatók jelentkezését várjuk, a legnagyobb hangsúlyt a segítő beszélgetés alapjaira,  önismeretre, a női önértékelést fokozó gyakorlatokra helyezzük, valamint kiemelt szerepet kap még a csoportvezetés és a csoportdinamika , szervezési készségek, elmélyülést segítő technikák és annak tanításának képessége, problémamegoldó- és kommunikációs készségek fejlesztése, a marketing és médiaszereplésekre való felkészítés is. 

A szakmai továbbképzés sikeres elvégzése után a résztvevő az Okleveles EndoJóga Oktató címet kapja, amely feljogosítja órák és szemináriumok szervezésére és tartására.

Jelentkezés: contact@endoblog.hu-ra írott emailben

Szeretettel várlak a csapatba!

Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott levéllel lehet.

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.