Szakembereknek

Szakambereknek ajánljuk következő képzéseinket:

1. Hatékony orvos-beteg komnmunikációs képzés

2. Gyógyító Női Jógaterapeuta Szakmai Továbbképzés

Hatékony orvos-beteg kommunikációs képzés egészségügyi személyzet számára

Coaching orvosoknak

Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó. szakíró, coach legújabb, nyolcadik könyvét speciálisan az egészségügyben dolgozók számára írta.  Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók legjellemzőbb szakmai és magánéleti problémáira nyújt azonnal hasznosítható, kézzelfogható, praktikus megoldásokat.Nem pusztán az orvoskat leginkább fenyegető kiégés megelőzősére ad tippeket, de segít, hogyan végezzék munkájukat újra örömmel és lelkesedéssel, s mindeközben hogyan találják meg a munka és magánélet közti érzékeny egyensúlyt. Krónikus betegeket segítő pszichológusként első kézből ismeri azokat a kényes pontokat, ahol félresiklik az orvos-beteg kommunikáció.

coaching

Praktikus tanácsai révén elérhető, hogy a páciensek elégedettek legyenek, a rendelés pedig időhatékony anélkül, hogy a betegek futószalagon kezelve éreznék magukat, állapotuk, életminőségük hamarabb és jelentősen javuljon, az orvos-beteg kapcsolat pedig minőségi változást mutasson, mind az együttműködés, mind a kölcsönös elégedettség és eredményesség terén.

recepie

A modern pszichológia és coaching eszközeinek felhasználásával az író olyan módszerrel gazdagítja olvasóinak szakmai tudását, amelynek alkalmazásával új távlatok nyílnak meg az orvoslás előtt.

A könyv 2018 januárjától kapható. Addig is:

Orvos coaching időpont foglalás az alábbi linken online naptárban:

www.endoblog.hu/eshop/booking

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, eü- és orvos coach, szexuálpszichológiai szakpszichológus

Női Jógaterapeuta Szakmai Továbbképzés

Az általunk létrehozott jógarendszer speciálisan a krónikusan beteg illetve termékenységi zavarokkal küzdő nők igényeire szabott  Endoblog Női Jógaterápia, amelyben a női jóga, a gyógytorna, a mozgás évezredes hagyományát kapcsoltuk össze a tudomány mai eredményeinek felhasználásával és a modern pszichológia eszközeivel.

Endoblog  Női Jógaterápiás szemináriumaink rendszeresen teltházzal futnak, és méltán örvendenek nagy népszerűségnek. A visszajelzések alapján a krónikus női betegségben érintett nők jelentős állapotjavulásról, a termékenyégi zavarokkal küzdők megfogant babákról számolnak be, és minden gyakorló hálás az ízület- és gerinckímélő, lágy, mégis hatásos módszernek az elért eredményekért. A rendszer gerinckíméletességét a módszer megalkotása során Bene Máté Zoltán, a www.porckorong.hu fizioterapeutája segítségével értük el.

Rendszeresen kapok felkéréseket a környező országokból, hazai vidéki városokból, nem ritkán falvakból is, hogy menjek, és tartsak szemináriumokat, mert sokan vannak távol Budapesttől, akiknek szükségük van ilyen típusú segítségre. 2015-ben eljött az a pont, hogy már nem tudtam eleget tenni a kéréseknek, el kellett utasítanom a felkéréseket. Amikor ez többször megtörtént, rájöttem:Kell egy csapat!

Az ENJT módszer sajátossága a kellemes közegű, meghitt hangulatú, belátható létszámú csoportokkal való munka, és ebből nem voltam, és nem is vagyok hajlandó engedni. Nem lesz nagyüzem ötvenfős szemináriumokon, mert a módszer az egyik lényegét veszítené el, azt, hogy nem pusztán testmozgás, de gyógyító női közösség is egyben, ahol barátokra találnak a résztvevők, ahol bátran megnyílhatnak, kérdezhetnek, mesélhetnek.

Tehát, nem tudok annyi  szemináriumot tartani, amennyire igény volna, és nem akarom megemelni a csoportok létszámkeretét. Ezért képzünk egy elit csapatot, akiket az őszinte segíteni akarás vezérel. Akik lelkesek, motiváltak, tehetségesek, empatikusak, és hitelesen képviselik a ENJT módszerét szerte az országban és határainkon kívül is. Ők lesznek a jövő Endoblog Női Jógaterapeutái, az Endoblog büszkeségei.2015 szeptemberében elindult az első csapat, akik sikerrel alkalmazzák a képzésen tanultakat.

A továbbképzésre elsősorban egy kis előképzettséggel rendelkező jógaoktatókat, sportoktatókat, aerobic- és fitness instruktorokat, személyi edzőket, edzőket, gyógytornászokat, rekreációs- és mentálhigénés szakembereket, segítő szakmában dolgozókat várunk.  A képzés továbbképzés, tehát már sportoktatói vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk elsősorban, őket jogosítja fel a továbbképzés önálló órák tartására.  A képzést amatőrök is elvégezhetik, de ők emberekkel való foglalkozásra nem használhatják a képesítést, saját épülésükre hasznosíthatják azt. A jelentkezés után motivációt feltáró beszélgetést/írásos interjút folytatok a jelentkezőkkel, és kiválasztásra kerülnek a leendő jógaterapeutáink, akik elvégezhetik a vizsgával záruló képzést, és részesei lehetnek a küldetésünknek.

A tananyag része a ENJT elmélete és gyakorlata, a női anatómia és élettan, az ászanák és hatásaik, helyes kivitelezésük és a tanítás menete, de mivel már előképzett oktatók jelentkezését várjuk, a legnagyobb hangsúlyt a segítő beszélgetés alapjaira,  önismeretre, a női önértékelést fokozó gyakorlatokra helyezzük, valamint kiemelt szerepet kap még a csoportvezetés és a csoportdinamika , szervezési készségek, relaxációs és pozitív vizualizációs technikák és annak tanításának képessége, problémamegoldó- és kommunikációs készségek fejlesztése, a marketing és médiaszereplésekre való felkészítés is. 

Évente egyetlen alkalommal kerül megrendezésre az Endoblog Női Jógaterapeuták képzése az Endoblognál.  Ha szeretnél sikeres lenni egy gyönyörű, segítő hivatásban, ha szereted a mozgást, elkötelezett vagy és tudásodat szeretnéd a meddőséggel, betegségekkel küzdő nők szolgálatába állítani, akkor közöttünk a helyed.

Az általunk létrehozott jógarendszer speciálisan a krónikusan beteg illetve termékenységi zavarokkal küzdő nők igényeire szabott  Endoblog Női Jógaterápia, amelyben a női jóga évezredes hagyományát kapcsoltuk össze a tudomány mai eredményeinek felhasználásával és a modern pszichológia eszközeivel. A módszer társ-létrehozója és előadója Bene Máté Zoltán a porckorong.hu gerincspecialista gyógytornásza, a porckorongsérv műtét nélküli gyógyítója. 

női jógaterapeuta képzés

A képzés díja egy összegben, előre fizetve kedvezményesen 149990 ft,  vagy lehetőség van három részletre bontva is fizetni, így 3×57990 ft, összesen 173970 ft a teljes részvételi díj.   A vizsga az utolsó képzési napon kerül megrendezésre.  Semmilyen egyéb költségre nem kell számítani, a képzés díja tartalmazza  EndoBlog Női Jógaterápia Tankönyvét és a ENJT DVD-t és a vizsgadíjat is.

uj_logo

A szakmai továbbképzés sikeres elvégzése után a résztvevő az Okleveles Női Jógaterapeuta címet kapja, amely feljogosítja  ENJT órák és szemináriumok szervezésére és tartására. A jógaterapeutákkal a képzés után is folyamatos, szoros kapcsolatot tartok majd, és minden segítséget megadok az eredményes munkához, szükség esetén szupervíziós lehetőséget biztosítok.

Jelentkezés: contact@endoblog.hu-ra írott emailben

Szeretettel várlak a csapatba!

Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott levéllel lehet.

 

képzési napok:

2019. január 19. szombat

2019. február 16. szombat

2019. március 16. szombat

Helyszín: Budapest 1138 Tomori köz 3

Árvai Nóra

krónikus nőbetegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró,kiképző jógaterapeuta

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.