Újdonság: 4 alkalmas Komplex Endometriózis ÉletmódRendszer Csomag Árvai Nórával

A 4 alkalmas Endometriózis Életmód MegoldásCsomag egy komplex szolgáltatás, amelyben pszichológusi, szaktanácsadói, coach és életmód tanácsadói végzettségeim összességével vagyok legyen.

Ezt a verziót akkor válaszd az Endoblog bejelentkező rendszerében, ha nem pszichológusi minőségemben keresel meg egy hosszabbtávú együttműködés keretében, hanem  hanem gyakorlatias, praktikus, személyedre szabott megoldást szeretnél a saját élethelzyzetetde az endometriózissal kapcsolatban, az EndoBlog négyes pillér alapján.

Ez a komplex program 4 darab  egy órás alkalomból áll, nem kell mind a négyet egyszerre lefoglalnod, de megjegyzésbe írd bele hogy a négyből hanyadik alkalom az adott dátum.

  1. Az első alkalommal megismerem a személyes történetedet és élethelyzetedet, hogy személyre tudjam szabni a tudásomat a te céljaidnak leginkább megfelelő módon.Nem létezik ugyanis mindenki számára megfelelő sablon módszer, te vagy fontos, a te egyéni adottságaid, erősségeid, preferenciáid és lehetőségeid.
  2. Az második alkalommal a táplálkozásoddal foglalkozunk. Itt leomlasztjuk a legtöbb endometriózis diétás tévhitet, meg fog könnyebbülni, hogy mennyire egyszerű dolgod lesz végre! Beszélünk arról, te hol és hogyan szoktál vásárolni, hetente, havonta csinálsz nagybevásárlást vagy naponta beugrasz a kisboltba, főzöl vagy rendelsz, magadat vagy egy teljes családot látsz el. Beszélünk a személyes preferenciáidról, milyen ízeket szeretsz, mi okoz örömöt az étkezésben. Lebomlasztjuk az endometriózis diétás tévhiteket, elmondom, milyen veszélyei vannak a túlzott extremitásoknak, amelyekkel találkozhatsz a neten, és elmagyarázom, hogy tulajdonképpen nem is kell diétáznod, csak kialakítanod egy számodra szerethető, egészséges és változatos táplálkozási rendszert. Beszélek arról is, mi az a néhány dolog, amit tényleg érdemes kerülni, mivel lehet őket helyettesíteni, azokat hol tudod a legolcsóbban beszerezni, hogy a pénztárcád se bánja az egészséges táplálkozást. Megosztom veled a legkedvesebb receptjeimet is, ha szeretnéd. Tehát jól látod, nem dietetikai, hanem kifejezetten életmód tanácsadás az, ami ezen a konzultáción zajlik majd.
  3. A harmadik alkalommal a kapcsolataid minőségével foglalkozunk  és a stresszkezeléssel kapcsolatos módszereket tanítom meg, amikre elengedhetetlenül szükség van az endometriózissal való küzdelemben.Ezen a konzultáción a modern pszichológia eszközeiből kapsz egy olyan ízelítőt, amit innentől kezdve bármikor alkalmazni tudsz, ha stresszes helyzetbe kerülsz, hogy oldani tudd a feszültséget. Gyakorlatias, praktikus óra lesz, amit imádni fogsz- nekem ez a rész a kedvencem.
  4.  A negyedik alkalommal pedig a mozgásprogramodat állítjuk össze, illetve összegzünk és szánunk időt arra is, hogyan álljon össze a fejedben a rendszer, és hogyan tudod biztosan felhasználni a megszerzett tudást, hogyan tudod a maximumot kihozni a tanultakból, és hogyan tudsz valóban az úton maradni akkor is, ha ezzel korábban problémáid voltak.

Itt találhatod infógrafikán a tematikát és az EndoBlog 4-es pillért.

Az alkalmak között érdemes hagyni egy hét szünetet, hogy legyen idő ülepednie a tudásnak, megfigyeld, hogy milyen kérdések merülnek fel benned az alkalmazás közben, hogy ezekre ki tudjunk térni.

Szeretettel várlak a Komplex Endometriózis Életmód Rendszer 4 alkalmas online konzultációsorozatában.

Foglald le az első időpontodat most, Komplex Életmód Rendszer Csomag- ezt válaszd ki a legördülő menüből! 

A tanácsadás nem helyettesíti az orvosi ellátást és nem jelent egészségügyi szolgáltatást. Bármilyen mozgásforma megkezdése előtt konzultálj kezelőorvosoddal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!