Fontos évzáró üzeneted- egy újjászületés története

Elárulok egy titkot. Annak idején, amikor 11 esztendővel ezelőtt küzdöttem az endometriózissal, és a sokadik műtét és kiújulás után, még a kórházi ágyon fekve döntöttem el, hogy ebből elég.

Nem lehetek kiszolgáltatva egész életemben, de legalábbis a termékeny éveimben a hormonoknak, a műtéteknek, egyszerűen nem akartam tovább kiújulástól kiújulásig, műtétről műtétre, gyógyszermelléhatásoktól szenvedve élni.

Akkor határoztam el, hogy az életmódbeli változtatások mellé be kell hoznom még valamit a megküzdő repertoáromba, hogy biztosra menjek. Rengeteg helyen jártam, vietnámi cérnabeültetésen, akupunktúrán, kineziológusnál, biorezonancián, speciális talpmasszázson, terrorista, lélektelen gyógytornásznőnél, tanácsadóknál, de attól eltekintve, hogy minden látogatással vékonyabb volt a pénztárcám, fejlődést, változást nem tapasztaltam.

Muszáj volt kitalálnom valamit.

És kitaláltam, megalkottam, éveken keresztül tökéletesítgettem, többször végigmentem rajta, de ott akkor, azon a  kórházi ágyon kiszolgáltatottan fekve született meg ennek a programnak a gondolta.

Annak idején, 5 egészségügyi kaparás, 3 laparoszkópiás és 1 nagyműtét,  majd következményes agyi trombózis után a kórházi ágyon fekve én is így tettem évekkel ezelőtt. Rájöttem, hogy rajtam kívül senki sem tudja a kialakult helyzetet megoldani. Emlékszem, nagy nehezen feltápászkodtam a ágyról, ellépegettem az ablakig, kinéztem…sütött a nap, csicseregtek a  madarak. Melengette az arcomat a napfény a koszos ablagüvegen keresztül.

Ott és akkor tettem egy elhatározást: nem várok többet másra. Nem lesz több műtét, nem lesz több gyógyszer, nem lesz több betegség. Megoldom én magam.

Ott álltam, gyengén, sápadtan, soványan, fél karommal esetlenül szorongattam az infúziós tasakomat, szánalmas látvány lehettem. De belül akkor először olyan erőt éreztem magamban, amilyet még soha. Először csak suttogtam, aztán meg odakiabáltam az üveg túloldalán kíváncsiskodó verébnek:

Ebből elég volt, ennek vége! 

Tudom, hogy sokszor nehéz. Én magam is végigcsináltam. Ha már érzed magadban ezt az erőt, akkor azért, ha még nem, akkor azért: kezdd el MA. MOST.

Vannak olyan napok, amikor legszívesebben ki sem kelnél az ágyból. Most mégis arra biztatlak, hagyd abba az önsajnálatot, a kétségbeesést, mert nem vezet sehova.

Rázd meg magad, határozd el magad, lépj a tettek mezejére még ma! Mondd ki, akár hangosan: most van elegem, MOST VAN VÉGE a tétlenségnek, az önsajnálatnak, a kétségbeesésnek. MOST VESZEM KEZEMBE A SORSOMAT!

Mindenki életében van mumus, mindenkinek megvan a maga nehézsége.

A tiéd micsoda? Mi a te mumusod? Mitől nem tudsz továbblépni, mi az, ami megakadályozza, hogy élvezd az életed és kiteljesedj benne?

Nekem annak idején ez a mumus az endometriózis volt, de mára már csak hálát érzek, ha visszagondolok, mert ennek az állapotnak köszönhetem, hogy megváltozott az életem. Ott, azon a kórházi ágyon nem csak én születtem újjá, hanem ennek a programnak a gondolata is világra jött.

Lepd meg magad a saját magadba vetett hittel, bizalommal, és add meg magadnak a segítséget ahhoz, hogy azt az életet élhesd, amelyet megálmodtál magadnak!

Önmagad fejlesztése a legjobb befektetés.

Ez a 365 napos online program különleges, mert

  1. – professzionális, szakpszichológus, life-és párkapcsolati coach, életmód tanácsadó írta,
  2. -aki maga is végigcsinálta a programot, sőt, 3 évente újra végigmegy rajta
  3. -365 napon keresztül minden nap elkísér
  4. -minden nap ad olyan gondolkoznivalót, gyakorlatot, lendületet és egy kis kihívást a fejlődésedért
  5. – naponta 7 precept fog tőled igénybe venni, ennyi bizony belefér, nincs kifogás!
  6. -minden nap csak egy apró lépés előre, de te 365 ilyen apró lépést teszel… – az már nem kis út hanem határozott haladás!

A program végére:

  • nyugodtabb
  • kiegyensúlyozottabb
  • rendszerezettebb, összeszedettebb
  • harmonikusabb
  • magabiztosabb
  • vidámabb
  • életörömtelibb
  • kíváncsibb
  • tudatosabb leszel
  • Jobban érzed majd magad a bőrödben és a világban is.
  • Önmagagad igazi támogató társa, barátja leszel, és megtanulod elhallgattatni a belső hangodat, aki eddig mindig elbizonytalanított.
  • Megismered az erősségeidet és képes leszel építeni rájuk.
A csatlakozási lehetőséget megnyitottam,és egy rövid ideig most tudsz csatlakozni az éves programhoz. A program számodra a csatlakozásod napján kezdődik, és 365 napon át tart.
Utoljára ezen az áron, jövőre a program ára emelkedik- csapj le rá még most!

Bónuszok:

  1. Ajándék nyomtatott könyv (Egy történet- Pszichológiai fejlődésregény) minden éves tagdíjat fizető csapattagunknak
  2. Ajádnék endometriózis lelki oka videó (35 perc)
  3. Ajándék zárt, prémium Facebook csoporttagság

Egy jelre vártál?

Hát, ez az, mi sem világosabb:

Most csatlakozz, gyere te is!

Rázd gatyába az életed! – 365 napos professzionális online program Árvai Nórával

Napi 7 perc önmagadért.

Mire vársz még? Indulhatunk?

https://1evalatt.hu

 

Egy éven keresztül minden áldott nap? Megmondom őszintén, kicsit félve vágtam bele. Meg tudom én ezt csinálni? Elég kitartó vagyok ehhez? De aztán egyik nap vitt magával a másik után, egyre kíváncsibb lettem, mit hoz a holnap. Hamar éreztem a változást, sok pozitív visszajelzést is kaptam, ami még tovább motivált. Sok önismereti programba belekezdtem, de ez az első, amit be is fejeztem. Igazi kaland volt, minden napját imádtam!

Gabi, Budapest

 

Hogy is szemléltessem mit adott., nehéz választtani, mert szerteágazó területeken érzem a hatását.. megvan. Ez egy jó példa szerintem. Előtte közel egy évig vacilláltam, hogy fizetésemelést merjek kérni. Volt, hogy nem tudtam aludni, annyira féltem, fejben lejátszottam a szitut százszor is, mégsem mertem megtenni, csak halogattam. Odáig jutottam, hogy szinte megvetettem magam, amiért ilyen gyáva vagyok. Aztán belevágtam a programba. Három hét múlva  főnököm előtt álltam, határozottan elmondtam, miért érdemlem meg az emelést. Olyan jól sikerült, sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Fizetésben is, meg ettől a programtól is. Nagyon ajánlom!

Kitti, London

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!