EndoBlog Nyári Tábor

Képzelj el egy nyári  tábort, amelyen részt vehetsz bárhol is jársz a világban. Egy tábort, ahol egy szuper, motiváló közösség része lehetsz. Egy tábort, ahol jókedvűen szórakozva fejlődhetsz. egy tábort, amelyet szakpszichológus vezet, így garantáltan biztonságban vagy, bullshitmentes övezetben. Egy tábort, amely megváltoztathatja az életedet, elindíthat az önszeretet, saját magad támogatásának útján. 

Nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy az idei Summer Camp csapatot is megismerjem!

Azokhoz szólok most, akik szeretnének egy felhőtlen, varázslatos nyarat, olyat, amilyen utoljára gyerekkorunkban adatott meg. Ugye, milyen jó volt?

A pihenés, az illatok, a főtt kukorica, a lángos, a törülköző a parton, a naptej a bőrödön, egy jó könyv és semmi, semmi más!

Most ezt a felhőtlenséget szeretném megidézi a számodra. Tarts velem 14 napon keresztül, kapcsolódjunk, és kövesd az olvasnivalókat, a gyakorlatokat, ajándékozd meg magad az öngondoskodással, a feltöltődéssel a folymatos rohanás helyett, ajándékozz magadnak életörömöt, lehetőséget, kapcsolódást, ajándékozz magadnak egy szuper nyarat az öngondoskodás jegyében.

Mert nagyon is megérdemled!

Az EndoBlog-MindfulFit Nyári Táborról

Helyszín: Bárhol, ahol vagy éppen a világban. A tábor ugyanis online zajlik.

Hogyan működik a tábor?

A tábor egy online, zárt felületen zajlik, a Tanulószobában.

A tábor számodra a jelentkezésed napján kezdődik és két héten keresztül tart.

Minden nap új anyagot kapsz, beleértve a hétvégi- és az esetleges ünnepnapokat is. A tábor programja összetett, hiszen az élet legfontosabb területeire terjed ki: emberi kapcsolatok, párkapcsolat, szabadidő, munka, hivatás, anyagi biztonság, egészség, önmegvalósítás, életmód.

2 héten keresztül minden nap kapsz egy feladatot, egy kihívást, amely az adott nap témájához kapcsolódik, és amely pontban reggel 10 órakor érkezik meg hozzád. A feladatok egy része füzetet és elmélyülést igényelnek, másik része aktív cselekvést.

Minden naphoz olvasnivaló tartozik, amelyek segítenek az időmanagementben, az élet szervezésében, az emberi kapcsolatok alakításában, az önismeret fejlesztésében és a személyiségfejlődésben.

Az egészséges életmód jegyében minden nap kapsz egy rövid mozgásprogramot és az aznapi villámgyors és egészséges vacsora receptedet is.

A programon való részvétel naponta összesen  kb. 20 percet fog tőled igénybe venni, ennyi már elegendő hogy két héten belül megérezd a pozitív változást.

A két hetes Summer Camp  ára mindössze   9290 HUF, naponta  egy fél  pohár rizstejes latte ára a Costában, amit most nem elszórsz majd, hanem a személyes fejlődésedre fordítod.

És ami a legszuperebb: ha szeretnél, akkor csatlakozhatsz a zárt, privát Facebook csoporthoz is, ahol támogatás, jókedv, közösség, játékok, rendszeres élők, mini-meditációk, könyvbemutatók várnak rád!

Várlak téged is, tarts velünk az EndoBlog-Mindfulfit nyári táborban!

Csatakozz még ma, mert csak limitált ideig tudsz csatlakozni , hamarosan zárom a jelentkezést!

ITT tudsz jelentkezni Te is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!