8 tipp endometriózissal élőknek a lezárások idejére

Múlt héten megígértem, hogy összeszedem azokat a tartalmaimat, amelyeket a tavaly márciusi karantén időszaka alatt készítettem számotokra. Bizony nem gondoltuk voltam hogy egy év múlva ezekre az anyagokra ismét szükség van, de most talán még aktuálisabbak, mint valaha.

Igyekszem megkönnyíteni a számotokra ezt az időszakot, hiszen rengeteg emberrel beszélek nap mint nap, s látom, hogy a legtöbbetek egyre nehezebben viseli korlátozásokat, a feszültséget. Ez teljesen érthető.

Tavaly mit sem sejtve, izgatottan vágtunk bele a kijárási korlátozásokba, és lássuk be, nem igazán számítottunk többre két-három hétnél… most eltelt egy év, anélkül,  hogy valódi lehetőség adódott volna feltöltődni, kikapcsolódni, elmaradtak a nyaralások, nincs színház, mozi, étterem…  sok ember gyászol, szeretett rokonát vagy megélhetését, munkáját siratja. Sokkal fáradtabban, keserűbben vágnak neki sokan az előttünk álló heteknek.

Természetesen, ahogy azt az elmúlt 10 évben is megszokhattátok, nehézségen sem hagylak magatokra benneteket.

Készítettem egy összeállítást tehát, ami kifejezetten ezt az élethelyzetet könnyíti meg. Mazsolázz belőle bátran, és nyugodtan küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akiknek szintén sokat jelenthet.

8 tipp endometriózissal élőknek a karantén időszakára
  1. Megosztok veletek egy tavaly velem készült interjút, benne rengeteg hasznos tippel és gyakorlati tanáccsal. Az interjú első részében az otthoni munkavégzéshez adok tippeket, a második részben pedig azoknak a szülőknek segítek, akik az otthoni munka mellett még a gyermekek otthonról történő oktatásával is meg kell birkózzanak.

Kifejezett szempont volt  a gyakorlatiasság és a praktikum, bízom benne, hogy hasznosnak találjátok majd. ITT találod a videót. 

2. A hírek arról szólnak, hogy most hétvégén ismét pánikvásárlásba kezdtek az emberek, kígyóznak a sorok a Premier Outletben és az Ikeában, és ismét mindenhonnan elfogyott a wc-papír.

Ezúttal az FFP2-es maszk vált hiánycikké, pedig egyelőre nem is kötelező a hordása,  még beltéren sem. Amúgy ez annyira kiábrándító, amint megérkezett a pánik, 500%- 1000%-kal felemelték a kereskedők az FFP2-es maszkok árait egyetlen éjszaka alatt. Beni ilyen maszkban járt iskolába az elmúlt hónapokban, és 149 forintént vettem darabját, tehát 7450 forint volt belőle ötven darab, most meg reggelre virradóan 80000 forint lett az ötven darabos csomag hirtelen, még részletfizetést is kínálnak… bár nem  vagyok egy Majka-fan, de teljesen egyetértek azzal, amit a Facebook oldalán közzétett ezzel kapcsolatban.

Mindenesetre, ha már vásárlás, akkor elhoztam neked azt a tavalyi cikkemet, amely a karanténra való felkészülésről szól bevásárlás szempontjából. Bár meggyőződésem, hogy ezúttal sincs szükség nagy mennyiségű élelmiszer betárazásra, de tudom és megértem, hogy sokaknak ez adja most a biztonságérzetet. Számikra állítottam össze ezt a listát, amelyben összeírtam, hogy  az endometriózis diétabarát kamrát mivel tudjátok feltölteni. ITT találjátok ezt a cikket. 

3. Már eddig sem volt sok orvos, most, pont a pandémia kellős közepén felállt még 5500 egészségügyi dolgozó. Többek között ennek is köszönhető, hogy a nem életmentő műtéteket halasztják, és ebbe bizony beletartozik rengeteg endometriózis műtét is. Ne ess kétségbe, hanem használd ki ezt az időszakot, és lepd meg a dokidat egy sokkal jobb állapottal, mire végül ismét lehet majd műteni!

Ebben segít neked az Elmaradt a műtét? – Mentőöv online programom, amit ebben az időszakban 50%-os kedvezménnyel biztosítok a számotokra.

Elkél most a segítség, és ezzel is szeretnék hozzájárulni, hogy könnyebb legyen a dolgotok. Néha a szuperhősöknek is jól jön a segítség! Remélem, hogy hozzá tudok járulni, hogy ne félj, mi történik a testedben, amíg várod a műtétet, hanem nálad legyen a kontroll és tudd,  pontosan mit tehetsz, hogy ne csak egy tehetetlen, sodródó várakozás legyen ez, hanem egy örömteli, a testeddel szeretettel kapcsolatot ápoló felkészülés! ITT találod az online programot! 

4. Itt egy cikkem arról, mit csinálj, ha szeretnéd hatékonynak és rendszerezettnek érezni magad a kijárási korlátozás időszaka alatt, de nem tudod, hogyan is kezdj neki. Kezdd az alapoknál, ez a cikk pont erre jó. ITT találod az írásomat. 
5. Az a Bizonyos 5% – egy vadi új, friss, ropogós zárt csoport  a Facebookon. Az elkövetkezendő időszakban nagyon aktívan, élő videókkal tervezek jelen lenni a csoporttagok életében.

Ez a csoport nem szól mindenkinek, de akinek szól, annak nagyon 🙂 Mit kaphatsz itt? Az újévi fogadalmak 80%-a februárra, további 10%-a márciusra elbukik, legyen az sporttal, egészséges életmóddal vagy munkával, magánélettel, önmegvalósítással kapcsolatos.

A vállalkozásoknak 95%-a már nem létezik a megalapítástól számított 5. évben.
Ezt a privát, elit zárt csoportot azoknak a követőimnek, olvasóimnak hoztam létre, akik nem csak olvasgatnak, akik nem másokat hibáztatnak, akik készek tenni magukért, az egészségükért, az álmaikért, és ezt már eddigi életükben is bizonyították. Olyan intimebb és haladó témákkal foglalkozunk a csoportban, amit egy több ezres nagy csoportba nem tesz ki az ember, de jól esik valakivel megbeszélni.
A csoport lehetőséget biztosít a további fejlődésre, folyamatos inspirációra és motivációra, a közvetlen, kötetlen kommunikációra és egymás támogatására.
Rendszeres, élő videókkal segítelek benneteket az úton.
A csoport kis létszámú, valódi privát, zárt csoport marad.
A belépési kérdések megválaszolása a csoportba kerülés szükséges, de nem elégséges feltétele!
Nem kerül be mindenki, aki megválaszolja a kérdéseket! Csak és kizárólag az kerül be a csoportba, akinek az, amit ebben a csoportban nyújtok jelenti most a legnagyobb inspirációt. ITT találod a csoportod, ha megszólítva érzed magad, szeretettel várlak! 
6. Összeállítottam egy kedves vizualizációt a fájdalommentes PCR teszthez.

Az orrból történő mintavételtől sokan tartanak, pedig ezzel a képzeleti technikával pikk-pakk, fájdalommentesen túl vagy rajta. És ne feledd, még mindig sokkal jobb, mintha Kínába mennél, ott ragaszkodnak az anális teszteléshez:-D  ITT találod a cikkemet ha tesztelésre készülsz, nagy segítség lesz. 

7.  ITT találsz egy élő videót a koronavírus vakcináról, mert sok endometriózissal érintett páciensem kérdezte, hogy vajon krónikus betegékségnek számít-e és előnyt élveznek-e az oltási sorrendben,
8. Végül, de nem utolsó sorban:

Ugye tudod, hogy nem kell mindig a toppon lenned? Elfáradhatsz, elkeshedhetsz, lehet neked is tele a t@k@d. Ebben a cikkben megosztom veled a legszemélyesebb saját használatú trükkjeimet, mit csinálok, ha elfáradok időről-időre. ITT találod a cikket benne szívem egy darabjával, nektek! 

Plusz 1 tipp:

Így őrizd meg a józan eszed a pandémia alatt! online tréningem mély tudással, információkkal vértez fel, hogyan tudsz most szeretettel és elfogadással viszonyulni önmagadhoz, hogyan tudod támogatni magadat akkor is, ha a megszokott feltöltődési lehetőségeid nem elérhetőek. Soha ilyen fontos nem volt még az öngondoskodás szerepe. Törődj magaddal, tanuld meg, hogyan alkalmazkodhatsz rugalmasan ebben a helyzetben, és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet. Így tudsz bástyaként ott lenni azok számára is, akiknek szüksége van rád.

Ugyanúgy, mint az elmaradt műtéteseket megtámogató online programomnál, ebben a kurzusban is jelentős árengedményt adok, hisz sokaknak jelent most kapaszkodót és segítséget itt felhalmozott tudás. ITT találod a programot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!