Sziasztok!

 

Az EndoBlogos receptek és receptkönyvek híresek arról, hogy gyors, egyszerűen elkészíthető fogásokat tartalmaznak, mert meggyőződésünk, hogy a való élet a konyhán kívül zajlik. Viszont az időtakarékosság egyáltalán nem jelenti azt, hogy unalmas, egyhangú étkezések várnak rád, dehogy! A most következő kihívás 4 hétig tart az EndoBlogon, a címe: Főzz hétvégén valami különlegeset!  Minimálisan több időbefektetéssel, mint a hagyományos EndoBlogos endometriózis diéta receptek esetében színesítheted a palettádat, elkápráztathatod a vendégeidet és szeretteidet. Ebben a kihívásban a világ távolabbi tájaira kalandozunk, más kultúráktól inspirálódunk. Tarts velünk te is, és fogadd szeretettel az elkövetkezendő 4 hétben minden pénteken a hétvégi extra endometriózis diétás recepteket!

 

Kövess minket a Facebookon  és az Instagramon is, és oszd meg a főztödről készült képeket  #endobloghungary #hetvegenextrat  hashtegekkel, hogy közösen örülhessünk a finomságoknak!

Tarts velünk pénteken, érkezik az EndoBlogra az első recept!

Addig is ha egyszerű, gyors, finom és egészséges fogásokra vágysz, az Igazi Endometriózis Diéta receptkönyveinkben megtalálod őket!

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.