Sziasztok!

 

Egy rövid infó bejegyzés arról, mi minden történik mostanában az EndoBlog háza táján, mire számíthatsz tőlünk idén tavasszal és a nyár elején.

Először is, a rendelő nyitva tartása speciálisan alakul, 2018.05.21-én, Pünkösd hétfőn nyitva vagyunk, illetve 2018 június 2-án szombaton is tudsz kivételesen időpontot foglalni hozzánk. A rendhagyó nyitvatartásra való tekintettel az időpont foglalása e-mailben (contact@endoblog.hu) történik szombatra, hétfőre használhatod az online bejelentkezési rendszerünket. 

Másodszor, forgatjuk az új Endovideókat, tegnap meg is jelent az első az új adagból, Endometriózis és sport címmel. Amik mostanában várhatóak: Gyors regeneráció laparoszkópia után, otthoni tornavideó, aktív éber sétáló meditáció, endomeztriózis differenciáldiagnosztika, azaz mivel keverhetőek össze könnyedén az endometriózis tünetek. Érdemes feliratkozni a Youtube csatornánkra, hogy egyetlen új EndoVideóról se maradj le.

Programjainkról:

2018. 06.02-án szombaton délelőtt egy közös kiscsoportos tréning keretében egy endometriózisban is biztonságos  edzésmetodikát tanítunk meg nektek. Ki mondta, hogy endósan nem lehetsz fitt, energikus, feszes és csinos? Gyere és tornázz velünk jókedvben, biztonságban! A tréningről ITT tájékozódhatsz bővebben. 

2018. 06.23-án szombaton 10:00-13:30  Nagy Női Önismereti Napot tartunk. Nem a csapból is folyó bullshitönismeret ez, hanem a szó valódi, pszichológiai értelmében vett értelmében vett elmélyülős tréningre gondolj, ahol a legmodernebb technikákat alkalmazva, pszichológiai tesztek, mélyrelaxációs gyakorlatok által kerülhetsz közelebb magadhoz, mindezt jókedvű csapatban, szakértői vezetés mellett.  A részvételt kifejezetten ajánljuk olyan nőknek, akik elakadásaik, nehézségeik, egészségi állapotuk pszichés összefüggéseit szeretnék megérteni, valamint olyanoknak, akik döntéshelyzetben vannak vagy egy kihívásokkal terhes időszak elébe néznek, és szeretnének magabiztosan, felkészülten belevágni. A tréning ára 9990 ft.

A tréningek helyszíne Budapest 13. kerületi rendelőnk. A létszám korlátozott, jelentkezz időben!

Jelentkezni a tréningekre a contact@endoblog.hu email címre írott levélben tudsz.

Ha mindkét workshopra eljössz, 1000 ft kedvezményt kapsz!

Az EndoPower VálallkozóNő Képző Online Tanfolyamunk az eddigi legsikeresebb tréningünk. Imádjátok, és mi pedig elképesztően büszkék vagyunk Rátok! Az endometriózissal való együttélés nem könnyű, de olyan erényekkel vértez fel, amelyeket elképesztő mértékben fordíthatsz előnyödre a munka, hivatás területén. a nagy sikerre való tekintettel kicsit felturbózva újra lehetőséegt biztosítunk, hogy megvalósítsátok álmaitokat és önmagatokat. Ha a blogolás, vállalkozás indítás gondolatával kacérkodsz, ha van konkrét ötleted vagy még csak keresed, ez a tanfolyam neked való! EndoPower Vállalkozó Nőképző 2.0, infók ITT! Június 18-án indulunk az új csapattal. 

Ezenkívül egy kis titkot is elárulok Nektek: új könyvön kezdtem el dolgozni. Egy olyan könyvön, ami minden eddigi tudásomat és tapasztalatomat összefoglalja az elmúlt 8 évből, amely során endometriózissal küzdő nőkkel dolgoztam. Beleteszek mindent, tudást, tapasztalatot, szakértelmet, információt, érdekességeket és tényeket, de ami a legfontosabb, beleteszem a szívem egy darabját is. Hamarosan többet is elárulok, figyeljétek a blogot és a Facebook oldalunkat, valamint az EndoMailt!

Valamint, nem utolsó sorban, egy EndoBlogos kihívást is indítok. Talán emlékeztek még a mindennapfőzökvalamit-kihívásra, amit nagy nehezen, de sikerrel abszolváltam. Ezúttal a smink- és kencementes kihívásra fogok belevágni és buzdítani benneteket, tartsatok velem. Hogy miért, az a következő posztomból kiderül majd.

Szeretettel ölellek, bízom benne, hogy nyáron találkozunk!

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.