Egy év mire elég?

Naponta 7 perc, ez nem tűnik soknak- de vajon el tudod azt képzelni, hogy ha 365 alkalommal, 365 egymást követően minden egyes nap  rövid ideig, de intenzíven foglalkozol valamivel, akkor hova fejlődhetsz az adott dologban?

Van egy 365 napos életvezetési programom.

Nagyon régen kezdtem el kialakítani, sok évvel ezelőtt, amikor még utolsókat rúgta az endometriózisom.  Azóta is visszatérek hozzá időről-időre, hiszen minden alkalommal mást ad, mást mond, másra tanít, és attól függően, hol tartok az életemben, mások a napi feladatokra adott válaszaim, reakcióim is.

Nem titok, több mint egy évtizeddel ezelőtt  jómagam is megjártam a teljes elesettség és kétségbeesettség poklát, amiből kirángattam magamat és csodát építettem belőle. Voltam nagyon beteg, voltam elvált, voltam kisgyermekét egyedül nevelő anya. A Take Back Your Life gyakorlatait annak idején magam is végigcsináltam és leteszteltem: működik. 🙂

A történetemet bővebben ITT olvashatod el a blogomon. (Aztán ne felejts el visszajönni ide) 🙂

Mindössze napi hét percedbe kerül, ennyi idő alatt elolvasod a napi emailt és elvégzed a napi feladatot.

A 365 napos online programom Take back your life! (Szerezd vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap – beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is – olyan feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez minden síkon.

Az adott életterületekkel a tréningben külön tematikus blokkokban foglalkozunk. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy az életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, legyen az önismeret, munka, hivatás, anyagiak, párkapcsolat- és baráti kapcsolatok, egészség és megjelenés, önmegvalósítás.

Otthonod kényelmében, vagy bárhol a világon végezhető, mégis egy közösség részének érezheted magad.

Elgondolkodtál azon, hányszor b@szol el naponta hét percet idóta posztok likeolgatásával, érdektelen cikkek pörgetésével, mások kamuéletébe való belekukucskálásával a Facebookon, vagy csak egyik szobából a másikba ténferegve, kanapén szottyadva? Mi lenne, ha ebből az egyik hét percet a saját életed gatyába rázására fordítanád?

Elgondolkodtál azon, vajon hányszor nyúlsz a zsebedbe naponta két-háromszáz forintért, csak venni egy csokikát, csak még egy vizes lötyi eszpresszót a büfében, csak még egy szál cigit, csak még egy idióta magazint? Mi lenne, ha ebből az egyik kétszáz forintot most magadba, a saját fejlődésedbe, épülésédbe fektetnéd?

Egy elit online csapatot hozunk most létre, amelynek tagjai elkötelezettek a céljaik mellett, és vállalják a felelősséget az életükért.

Mi lenne, ha egy év múlva ilyenkor az az ember lennél, aki mindig is lenni akartál, egy olyan életet élve, amilyet mindig is szerettél volna?

ADSZ EGY ESÉLYT MAGADNAK?

Ha a válaszod határozott igen, akkor irány a program weboldala ITT

Én már most iszonyatosan büszke vagyok Rád. Egy év múlva ilyenkor Te is az leszel!   www.1evalatt.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!