Könyvajánló nőknek, akik szeretnének: teherbe esni, bátornak lenni, veszteséget feldolgozni, vagy csak jót mulatni

A címben minden benne van, úgyhogy én akkor bele is vágnék! Ezeket a könyveket jó szívvel ajánlom minden nőnek, aki szeretne…

…TEHERBE ESNI.

Megszülethettél volna

Galgóczy Dóra: Megszülethettél volna című könyvében a lelkizős, érzékeny Csilla az anyává válás gondolatával játszik. Vívódásait a még meg nem született gyermekéhez intézett leveleiben örökíti meg. Olyan aktuális témák is felbukkannak a regényben, mint az endometriózis, a petesejt-adományozás és a párkapcsolati nehézségek. A fital írónő   már-már tabudöntögető őszinteséggel vall kétségekről és vágyakról, amelyekkel minden leendő édesanya találkozik, akár bevallja önmagának, akár nem.

…BÁTORNAK LENNI.

Brene Brown: Bátraké a boldogság című könyve letehetetlen. Már az első oldalakon meggyőz arról, hogy a sebezhetőség nem gyengeség, hanem a legbátrabb emberek sajátja, akik félelmeik ellenére is vállalják a  kockázatot, és nyílt szívvel, meztelen lélekkel  mutatkoznak meg önmaguk és mások előtt is.

…VESZTESÉGET FELDOLGOZNI.Veszteségek ajándéka

Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka című interjúkötetében olyan emberek mesélik el történetüket, akiket súlyos csapások értek- le kellett mondaniuk otthonukról, egészségükről, szeretett hozzátartozóikról- de hosszabb-rövidebb idő és nem kevés szenvedés után rájöttek, hogyan fordítsák ezeket az élményeket önmaguk megerősítésére, fejlesztésére.

…JÓT MULATNI.

Állítsd le magad, Julie!

Giles Legardinier: Állítsd le magad, Julie! című regénye humoros, szívhez szóló, izgalmas, fordulatokban gazdag, romantikus, és még egy kicsit macskás is, ergo: tökéletes nyár végi olvasmány. Kikapcsol, feltölt és garantáltan jókedvre derít.  Az egész kalamajka azzal kezdődik, hogy egy válási buliban egy ismeretlen vendég megkérdezi a szeleburdi főhősnőt: mi volt a legőrültebb dolog, amit valaha csinált? ÉsJulie elmondja. És amíg elmondja, mi vele örülünk, sírunk, bosszankodunk, izgulunk és drukkolunk neki.

 Jó olvasgatást kívánok!

 

Árvai Nóra

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!