Karácsonyi ajándékkalauz vagány, egészségtudatos nőknek

Te is utálod a decemberi tömeget a bevásárlóközpontokban, sorban állni izzadtan a télikabátban, inkább otthagyni, amit leejtettél mert nincs kezed felvenni a sok csomagtól? Igen, ez utálatos, de azért azt jó érzés, amikor látod a szeretteid örömteli arccal mosolyogva köszönik meg a figyelmességedet, ajándékodat? Íme néhány szuper ötlet, hogy idén könnyedén vedd a karácsonyi ajándékozást, elkerüld az őrült forgatagot, készülj időben, és menj tutira, szerezz valódi örömöt!

Ha vagány, határozott típus vagy, küldd el ezt a linket egy kacsintós fejjel a párodnak, ha ennél visszafogottabb, akkor csak felejtsd nyitva a laptopodat és kérd meg, hogy hozza oda neked a kanapéra…:-D

Válassz te kedvedre, mivel szeretnéd meglepni a legjobb barátnődet, vagy ne várj senkire, és ünnepeld meg magadat, ajándékozd meg magadat, hiszen nézz csak vissza a mögötted álló évedre: megérdemled, nem igaz?

Karácsonyi ajándékötletek Vagány, Egészségtudatos Nőknek

  • Pasiból vagy és mindenképpen valami hasznosat akarsz adni? Kizárólag akkor, ha valami cuki, iszonyatosan puha plüss is jár hozzá, azért kiegyezhettek egy geek kütyüben: a Karcher helyes kis  elektromos jégkapója nagyon jól jön azoknak, akiknek fázós  a kezük és gyűlölnek jeget kaparni reggelente az autóról, amikor már amúgy is késésben vannak khmmm… Azért ne feledd a cuki plüsst mellé, lehet az is autós, hogy témánál maradjunk, az Autoplush Fifi-je például szuper választás, bárkit mosolyra fakaszt!
  • Könyv, könyv, könyv, minden mennyiségben…   sportos, mozgékony szerettednek tökéletes ajándék a Futóarcok című könyv. Egyedi fotókkal és interjúkkal mutatja be azokat a magyar példaképeket, akik meghatározzák a mai szabadidős futást; hosszabb cikkekben világítja meg a futás hátterét az álomhatároktól a keresztedzéseken át a kellemetlen addikcióig; több ismert futó megírta élményeit, tanácsait, ráadásul nagyon szép,  igényes is lett, már-már albumszerű… egy futó nőnél nem lőhetsz vele mellé.
  • Sokan az EndoBlog olvasói közül elfoglalt, dolgozó, kisgyermeket nevelő, betegséggel küzdő, diétázósmozgós nő- tudod, minek örülne sokuk a legjobban? Egy kis időnek… saját magára!  Ez aztán az igazi luxus, ez nem mérhető pénzben, csak a szemének csillogásában. Először is, csináljátok az egész karácsonyozást együtt, ha vendégeket vártok, takarítsatok, főzzetek együtt. Sőt! Vállald be, hogy te és csakis te felelsz a desszertért vagy a levesért! Odalesz érte, ha főzöl neki, ha kettesben vagy szűk családi körben ünnepeltek, ha pedig sokan jönnek, akkor annál inkább fog örülni!

 

Hidd el, nem hibázhatsz, nem fogod elszúrni, az Igazi Endometriózis Diéta könyvekben és a Stresszmentes Karácsony című kiadványunkban olyan finom, bárkit elvarázsoló mennyei recepteket találsz, amelyeket maximum 20 perc alatt összedobsz- és ebben már a mosogatás is benne van. Hagyd, hogy amíg te megcsinálod ezeket a finomságokat és bezsebeled a bókokat, ő vegyen egy ráhangoló, jóleső meleg fürdőt egy finom, ökotudatos fürdőbombás vízben, és kész is a nyugodt, békés, meghitt karácsony, amit talán gyermekkorotok óta nem tapasztaltatok meg.

  • SK kuponfüzet vagy SK 100 dolog, amit szeretek benned befőttesüveg…. 🙂 Ez nagyon meghitt, személyes ajándék, amit nem kapsz meg a boltokban, magad készíted annak, akit érdemesnek találsz rá. Én vegán joghurtos üvegcsébe gyűjtöttem tavaly a kedvességeket, színes papírgalacsinokat gyúrtam, arra írtam. Az üvegcsét kedved szerint díszítheted, én minimalista voltam, csak rákötöttem egy szalagot, de így is tök helyes. A kuponoknak is megadhatod a módját, írd töltőtollal.égesd meg a szélét a papírnak, és írd rá, amire a másik szerinted a legjobban vágyik! Egy hétvége csak kettesben? Egy társasjáték parti megszervezése a barátaitokkal?

Egy „Megmasszírozlak és főzök neked, ez a te estéd” – kupon… a lehetőségek tárháza végtelen, mutasd meg neki, milyen jól ismered!  Nagyon kedves meglepetés  a nosztalgia- este is, amiben megidézitek a megismerkedésétek napját, ehhez segítségül a Párkapcsolati coaching kézikönyvet ajánlom. Legyetek újra szerelmesek egymásba!:-)

  • Nasi, finomságok, csoki és exkluzív tea…ahhh… mindig jöhet! Attól, hogy a barátod/barátnőd/kedvesed/lányod/szomszédod/kollegád/bárkid endometriózissal él, attól még bizony ÉL és ugyanúgy vágyja a finomságokat és a kényeztetést.  Sőt:-) Maximum egy kicsit alaposabb utánajárást igényel az, hogy pontosan minek örülne.

Megkönnyítettük a dolgodat, mert idén egy csokorba szedtük mindazt, ami után ácsingózik, egy csodaszép, exkluzív dobozba, az EndDoBoZ-ba. Könyvek, EndoShop termékek, Naturis nyers vegán sós és édes finomságok, Lill’art-os mosható, ökotudatos arclemosó korongok, Kamélia Kertes nyugtató, relaxáló teakeverék, Csakrateás női egészságet elősegítő teakeverék, kézműves szépséges ékszer, csodaszép grafikával ellátott naplól, extra kuponok és kedvezmények…mindez egybe csomagolva, egy prémium, csodaszép dobozba… főnyeremény,. amivel garantáltan örömet okozol.  Irány az EndoShop az EndoBoz-ért!

Szeretettel kívánok nagyon Békés, Meghitt, Egészséges, Felszabadult, Szeretetben Gazdag Karácsonyt minden drága EndoBlogos barátunknak és szeretteiknek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!