Endometriózisod van? Akkor most figyelj!

Az a véleményem, hogy rajtad, rajtam, a nőkön úgy általában iszonyatosan nagy a nyomás. Annyi vélt vagy valós elvárásnak kell megfelelnünk, hogy igazából számon tartani is nehéz. És e mellé jön még be a krónikus betegség menedzselése mint hab a tortán, vagy jobban mondva, mint púp a hátadon. Valahogy belezsúfolni még az egészséges táplálkozást, a mozgást, a stresszkezelést, az időzsonglőrködést az orvosi időpontokkal, persze mindezt a ciklushoz igazítva…

 

Ha ez még nem lenne elég, ehhez jön még hozzá a félelem. Nyomják rád kívülről is, akinek egyszer volt, mindig lesz, ha most nem fáj, akkor majd fájni fog, ha beveszed ezt a gyógyszert, talán nem fog fájni, de stroke-ot kaphatsz és kinyírja a libidódat, csoda, ha túléli a párkapcsolatod, ha megműtteded, talán teherbe eshetsz, de amúgy lehet, hogy akkor sem, nem gond?

 

Ilyen nyomás alatt nem lehet élni, ez nincs rendben így. Az endometriózissal kapcsolatban mindent kölülleng a félelem, a kiszolgáltatottság, a bizonytalanság, a nem tudom, a nem lehet. Ez pontosan az az állapot, amit aztán sokan sajnos ki is használnak, jósnők, kencekenegetők, csakranyitogatók, lélekhegesztők.

 

Én nem akarok félelemre építeni. Én arra tanítalak, hogy van élet az endón túl, van élet a félelmen kívül, és van lehetőség újra felfedezni azt a felhőtlen, könnyed önmagadat, aki annyira hiányzik neked.

 

A SisterHood nem arra tanít, hogyan szakadj ezerfelé, miközben egy végigdolgozott nap és háromfogásos miso moszat hínáros vacsiköltemény megalkotása  után még mindig farkaséhesen, a párod pizzaszeletére pillongatva, késő este még feszengj valami kifacsart jógapózban, arcodra fagyott mosollyal, közben utáld az egészet, mert nem akarsz jógázni, te futni szeretsz, csak valahol olvastad hogy ez és csak ez az út az egészséghez…

 

Az EndoStop Sisterhood nem erről szól!
Abban segítek neked, hogy megtanuld felismerni azokat a dolgokat, amiket TE igazából akarsz, és amire szükséged van, és amit szívesen teszel majd a saját tested, lelked szeretetteli gondozásáért, nem egy kívülről rád erőltetett, félelemre alapozó érvelés miatt.

 

Abban segít, hogy kipukkasszuk az endometriózist övező lufit és ne kelljen ennek a fekete fellegét cipened magaddal mindenhova, ahova mész.

 

Abban támogatlak hogy ki tudj teljesedni, hogy lerázd az endó-láncaidat, hogy végre az a felszabadult, örömteli, könnyed önmagad legyél, aki voltál, vagy még olyanabb.

 

Hogy a legfrissebb, leghasznosabb és leghitelesebb infók, tudás birtokában légy olyan empatikus támogatás mellett, amely képessé tesz téged a döntéseid meghozatalára és véghezvitelére.

 

Abba az erőteljes szerepbe emellek, ahová valójában tartozol: önmagad legnagyobb szakértőjévé és érdekképviselőjévé.

 

Nagy izgalommal és lelkesedéssel jelentem be, hogy az EndoStop Sisterhood egy rövidke mini-kampány keretében megnyitja kapuit azok előtt, akik szeretnének csatlakozni Magyarország legnagyobb, legkomplexebb elméleti- és gyakorlati endometriózis tudástárához és vele belevaló, vagány, jófej nők közösségéhez.

De, hogy tisztábban láss, megosztok veled néhány visszajelzést, amit a SisterHood jelenlegi tagjai mondtak arról, mit jelent számukra ez az egész.

 

Zsófia ezt írja:

Az a vicces, hogy a cisztám már rég felszívódott, már nincs endometriózisom, de Nóri anyagait mindig úgy várom és szeretem, hogy maradok a csoportban így gyógyultan is. A hónap fénypontja amikor látom a csoportban, vagy érkezik az e-mail, hogy új tananyag került fel. És a legjobb, hogy Nóri TÉNYLEG figyel ránk. Kértem, hogy nem lehetne-e hogy nem csak egy hónapig elérhetőek az adott havi tananyagok, és a visszajelzésemnek – vagy még másokénak is, nem tudom- hála tényleg meglépte azt, hogy nem kell stresszelnem azon, hogy milyen ütemben haladok. Mindent értünk csinál. Végre valahol fontos vagyok!”

 

Ismertsége miatt neve nem említését kérő Sisterhood tagunk ezt írta:

 

Az a végtelen empátia, amivel Nóri kezeli ezt az egészet, a közösséget, a csoportot, az ÜGYET, számomra hihetetlen, még sehol sem találkoztam hasonlóval. Mondtam neki, hogy tele vagyok kérdéssel, de nem merem nyilvánosan feltenni őket, erre ő létrehozott egy linket, ahol anonim tudok kérdezni, és megtalálta a módját hogy a zárt facebook csoportos élőket is feltegye a SisterHood felületre, azoknak akik nem tudnak Facebookozni. Kedves, profi,elképesztő tudása van és nem fél átadni azt, ráadásul felhasználható módon. Én sokkal jobban vagyok mind testileg, mind lelkileg, amióta Sister vagyok!”

 

Itt vannak a témák a teljesség igénye nélkül, amit már most megtalálsz a SisterHoodban:

 

 1. Endometriózis megküzdési stílus teszt- te melyik típusba tartozol, mik az erősségeid, amire támaszkodhatunk?
 2. Endometriózis és táplálkozás – több mint 200 kutatás összefoglalója
 3. Műtsenek vagy nem? Az amerikai és a francia orvos érvei, ellenérvei
 4. Endometriózis és sport: mit igen, mit nem?
 5. Endó és ritka társbetegsége
 6. Endó és gyakori társbetegségek
 7. THE METHOD- én eszerint élek, mutatom, hogyan tartsd fiatalon az agyadat
 8. Endometriózis állatokban- miért fontos erről tudnunk?
 9. Endobelly- okok és megoldások
 10. Hormonok az endometriózis kezelésében – igen vagy nem?
 11. Endometriózis vagy hipochondria?
 12. Műtét után kiújuló fájdalom elkerülése
 13. Trauma és endometriózis
 14. Endometriózis sikertörténetek
 15. Speciális kuponok és kedvezmények
 16. Kommunikáció az orvosoddal
 17. Endometriózis és szex
 18. Étrend minták
 19. EndoJóga videók
 20. Vezetett meditációk és stresszkezelő módszerek
 21. Mesterséges intelligencia az endometriózis kezelésében
 22. Endometriózis és sport
 23. Kérdezz-felelek élők és ennek felvételei speciális linkkel, hogy akár név nélkül is tudj kérdezni, ha olyan a kérdés
 24. Teljes kurzus: Meal prep
 25. Teljes kurzus: Ciklustámogató táplálkozás és mozgás a hónap során
 26. Teljes kurzus: Célállítás sikerre kódolva, hogy ezúttal sikerüljön kitartónak lenni
 27. Zárt csoport tagság

Comeing soon:

 • patient empowerment
 • az endometriózis kezelésének jövője orvosi jövőkutatói szemmel
 • közös kutyás meditáció a francia tengerpartról

 

 

És ez még nem minden, csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutnak az elmúlt 19 hónapból, ugyanis már 19 hónap anyagát találod fent a tudástárban!

Szóval egy szó mint száz: 2023.06.22. csütörtök reggeltől egy rövid ideig lehet hozzánk csatlakozni.

Gyere te is, csatlakozz hozzánk, tedd meg ezt a szívességet magadnak!

Ezen a végtelenül kedvező áron most legutoljára teheted meg, és be is biztosítod magadnak ezt a jövőre nézve is, tehát a későbbi áremelés nem lesz rád érvényes.

Nagy szeretettel várunk téged is a csapatba!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!